Скитникът
Многознайко

Неактивен
Не съм крадец, а надежда крада... Защо ли?
|
 |
« -: Ноември 02, 2005, 15:03:05 » |
|
Все още живея. И виждаш ме, усещаш допира, докосването на моята кожа и все пак съм мъртъв. В свят на сенки живея. И бавно умирам, тогава вече няма да бъда. Лицето ми ти ще видиш за последно преди, във вечен сън, да бъда аз пратен, и тялото ми с пръстта в едно да се слее. Тогава. Вятърът ще Бъда, ще галя, нежно твойте ръце... Ще бъда слънцето, Звездата, луната мека. Ще пресуша сълзите ти ще бъда дъжд, ще плача вместо теб. Тогава ти ще станеш част от мен, и свят на сенки днес ще те обгърне, и в сетният час ще има кой да те прегърне...
|
|
|
|
|
Активен
|
Рисувай ме... Така винаги ще съм до теб. Не забравяй обаче че рисунката ти съм аз... Не съм истински освен вътре в теб... А там, там е най-съкровеното ти желание, бъди свободна моя душа, защото аз не мога...    
|
|
|
|
|
|
Gentiana
|
 |
« Отговор #2 -: Ноември 02, 2005, 15:08:50 » |
|
Когато стана част от теб, прегръдката ти ще ме топли в света на сенките- безумно студен, пълен с болка и тъжни вопли. Не плачи вместо мен, вместо мене обичай , слей се с моето тяло, с мисълта ми се слей. И отново ще живееш, ще бъдеш различен. Вятър, Слънце, звезди- всичко във тебе ще грей.
|
|
|
|
|
Активен
|
  , будто руки твои – это стены, За которыми мне никогда ничего не грозит. Я оттаю тогда, и тревога уйдет постепенно, Как от нас уезжают ненужные больше такси.
|
|
|
|
ivorysoul
|
 |
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2005, 16:37:57 » |
|
прекрасно!
|
|