|
Don_NUTSO
|
 |
« -: Февруари 04, 2008, 22:29:31 » |
|
Издание: 2004 година 72 страници Можете да откриете сборника във верига книжарници "Хеликон" - Пловдив (на Джумаята), София, Варна, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Кюстендил, Шумен, Габрово. Задължителна цена: 3 лв. Да си романтичен е въпрос на смелост ... Статия от 2004 година, в един български вестник Няколко млади хора, за които да си романтичен е въпрос на смелост - плахо, но благородно ни поднасят своя подарък. "Романтиката в теб" - "Книга за хората, които обичат романтиката, която в днешно време е на изчезване." Така, самите те определят, публикуваната от тях антология на интернет поезията. Началото е преди около три години, когато стартира интернет-страничката WWW.STIH4E.COM. В нея, различни по възраст, различно даровити, различно откровени, хора с усет към изящната словестност, използвайки анонимността, предлагана им от интернет комуникациите-изваждат от най-долния рафт на скринове и библиотеки тайните си записки, очаквали своя час за изява и публичност. Авторите и съставителите пренебрегват близкия за всеки творец стремеж към признание и известност и заменят това усилия с удоволствието да намерят място в сърцата на своите читатели и да ги накарат да повярват в това, че за любовтта може да се говори без притеснение, без снизхождение. А за чувствата, идващи от сърцето - без ирония. Не е лека целта, поставили си четиримата редактори. На пръстите на едната ръка се броят творбите, притежаващи висока художествена стойност, не без уговорки, преминаващи границата на посредствеността. Но не това е важното, не за това е създадена тази книга. Не за да се сравня - ва с високите парадигми на естетическата и любовна лирика. Повечето от творбите в "Романтиката в теб" за първи път виждат бял свят на интернет страницата www.stih4e.com. и може би, щяха да си останат там, ако не бяха усилията на Ивайло Иванов /Don_NUTSO/ и Росен Султанов /ThuGMan/, както и на екипа от млади ентусиасти. Ако не харесвате музиката на Лист, картините на Пол Ундерлихт и творбите на Ал. Блок, спокойно можете да подминете този адрес. Но ако някога, късно през нощта, когато сте сами пред своето РС и музиката на Limp Bizkit, не ви умиротворява., посетете www.stih4e.com. Следващата година и вашата творба ще бъде включена в антологията "Романтиката в теб - 2"Още две статии ... Спомени от миналото:  
|
|
|
|
« Последна редакция: Март 29, 2012, 19:54:02 от Don_NUTSO »
|
Активен
|
Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.
Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.
|
|
|
|
Don_NUTSO
|
 |
« Отговор #1 -: Февруари 04, 2008, 22:51:32 » |
|
Очаквайте скоро втория сборник ....
... coming soon ...
|
|
|
|
|
Активен
|
Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.
|
|
|
|
vOsYcHnA_pRiNcEsA
Гост
|
 |
« Отговор #2 -: Февруари 04, 2008, 23:10:08 » |
|
 Очаквам с нетърпение! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Mr_FLIRT
|
 |
« Отговор #3 -: Февруари 04, 2008, 23:27:19 » |
|
 И аз, и аз...Кога ще е презентацията, че се очертава да има веселба, купонче и още нещо
|
|
|
|
|
Активен
|
Познавам те, а никога не съм те виждал. Винаги имам смелост да съм около теб, но никога да те докосна или да ти дам лице.
|
|
|
|
kalista
|
 |
« Отговор #4 -: Февруари 18, 2008, 20:24:28 » |
|
Нямам търпение Ще има да се хваля - пък този го познавам, пък този ми е писал 
|
|
|
|
|
Активен
|
“When his eyes met mine, I felt something click, like a key turning in a lock. Believe me, I’m no romantic, and while I’ve heard all about love at first sight, I’ve never believed in it, and I still don’t. But even so, there was something there, something unrecognizably real, and I couldn’t look away.”
|
|
|
|
tonnny_bg
|
 |
« Отговор #5 -: Юни 03, 2008, 11:52:56 » |
|
Айде де какво стана с книжката? 
|
|
|
|
|
Активен
|
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!
|
|
|
|
Don_NUTSO
|
 |
« Отговор #6 -: Юли 30, 2008, 11:47:21 » |
|
Прогнозирам ... някъде към месец септември ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
reinbow
Гост
|
 |
« Отговор #7 -: Октомври 01, 2008, 10:59:49 » |
|
А септември отминааа... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
tuik
|
 |
« Отговор #8 -: Октомври 22, 2008, 19:32:53 » |
|
Шефе дай малко инфо за новия брой... 
|
|
|
|
|
Активен
|
Развей черен флаг, на който пише без думи: "МРЪСНО МИ Е В ДУШАТА МИ... МРЪСНО МИ Е В ДУШАТА МИ..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Don_NUTSO
|
 |
« Отговор #11 -: януари 12, 2009, 21:36:18 » |
|
Надежда ... не знам каква да дам ... всичко зависи от финансиите ми ... искаше ми се за 14 февруати да бъде ... ама като гледам джоба ми е пробит и остава за март месец ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
tonnny_bg
|
 |
« Отговор #12 -: януари 12, 2009, 22:09:26 » |
|
Как да помогнем?колко пари трябват?
|
|
|
|
|
Активен
|
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!
|
|
|
|
Don_NUTSO
|
 |
« Отговор #13 -: януари 12, 2009, 22:11:27 » |
|
Говорили сме тази тема и преди, мисля че е приключена.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
tonnny_bg
|
 |
« Отговор #14 -: януари 12, 2009, 22:27:45 » |
|
Говорихме да ама като искам да излезе тая стихосбирка. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|