Твоето форумче Твоето форумче
Новини: Как да използваме търсачката във форума? --> http://forum.stih4e.com/index.php/topic,33765.msg629330.html#msg629330

*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. юли 05, 2008, 04:11:24

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Романтиката в теб"  (Прочетена 6486 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Don_NUTSO
Странник без сърце ...
Администратор
Професор и половина
Неактивен Неактивен

Публикации: 6109

Choose your destiny!!!

58025751 don_nutso

WWW Ел. поща
« -: февруари 04, 2008, 23:29:31 »

Един прекрасен подарък ...
Издание: 2004 година
72 страници
Можете да откриете сборника във верига книжарници "Хеликон" - Пловдив (на Джумаята), София, Варна, Бургас, Стара Загора,  Благоевград, Кюстендил, Шумен, Габрово.
Задължителна цена: 3 лв.

Да си романтичен е въпрос на смелост ...

Една страница: http://my.stih4e.com/baner/boli.jpg

Статия от 2004 година, в един български вестник

Няколко млади хора, за които да си романтичен е въпрос на смелост - плахо, но благородно ни поднасят своя подарък. "Романтиката в теб" - "Книга за хората, които обичат романтиката, която в днешно време е на изчезване." Така, самите те определят, публикуваната от тях антология на интернет поезията.
Началото е преди около три години, когато стартира интернет-страничката WWW.STIH4E.COM. В нея, различни по възраст, различно даровити, различно откровени, хора с усет към изящната словестност, използвайки анонимността, предлагана им от интернет комуникациите-изваждат от най-долния рафт на скринове и библиотеки тайните си записки, очаквали своя час за изява и публичност. Авторите и съставителите пренебрегват близкия за всеки творец стремеж към признание и известност и заменят това усилия с удоволствието да намерят място в сърцата на своите читатели и да ги накарат да повярват в това, че за любовтта може да се говори без притеснение, без снизхождение. А за чувствата, идващи от сърцето - без ирония. Не е лека целта, поставили си четиримата редактори. На пръстите на едната ръка се броят творбите, притежаващи висока художествена стойност, не без уговорки, преминаващи границата на посредствеността. Но не това е важното, не за това е създадена тази книга. Не за да се сравня - ва с високите парадигми на естетическата и любовна лирика. Повечето от творбите в "Романтиката в теб" за първи път виждат бял свят на  интернет страницата www.stih4e.com. и може би, щяха да си останат там, ако не бяха усилията на Ивайло Иванов /Don_NUTSO/ и Росен Султанов /ThuGMan/, както и на екипа от млади ентусиасти.
 Ако не харесвате музиката на Лист, картините на Пол Ундерлихт и творбите на Ал. Блок, спокойно можете да подминете този адрес. Но ако някога, късно през нощта, когато сте сами пред своето РС и музиката на Limp Bizkit, не ви умиротворява., посетете www.stih4e.com.
Следващата година и вашата творба ще бъде включена в антологията "Романтиката в теб - 2"

Още две статии ...
Спомени от миналото:

« Последна редакция: февруари 26, 2008, 01:03:23 от Don_NUTSO » Активен

Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.

Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.
Don_NUTSO
Странник без сърце ...
Администратор
Професор и половина
Неактивен Неактивен

Публикации: 6109

Choose your destiny!!!

58025751 don_nutso

WWW Ел. поща
« Отговор #1 -: февруари 04, 2008, 23:51:32 »

Очаквайте скоро втория сборник ....

... coming soon ...
Активен

Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.

Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.
vOsYcHnA_pRiNcEsA
Форумски мислител
Master of disaster
Неактивен Неактивен

Публикации: 4002

Където глупостта е образец, там разумът е безумие.

Ел. поща
« Отговор #2 -: февруари 05, 2008, 00:10:08 »

bravisimo Очаквам с нетърпение! smile
Активен

-->Suae quisque fortunae faber est!<--

Нищо не разваля целта така,
      както попадението!
Mr_FLIRT
Master
Неактивен Неактивен

Публикации: 1662

Miracle!!!

« Отговор #3 -: февруари 05, 2008, 00:27:19 »

shame И аз, и аз...Кога ще е презентацията, че се очертава да има веселба, купонче и още нещо
Активен

Живееш, заспиваш, събуждаш се и винаги трябва да знаеш, че това което си направил е правилно.
kalista
Философ
Неактивен Неактивен

Публикации: 7838

One boy. One girl. Two hearts. Their world...

249151164

« Отговор #4 -: февруари 18, 2008, 21:24:28 »

Нямам търпение  inlovee Ще има да се хваля - пък този го познавам, пък този ми е писал  lol inlovee
Активен

Green-eyed boy meets a brown-eyed girl - oh, the sweetest thing
tonnny_bg
Модератор
Гений
Неактивен Неактивен

Публикации: 8251

195928317

Ел. поща
« Отговор #5 -: юни 03, 2008, 12:52:56 »

Айде де какво стана с книжката? mhmm
Активен

Господ не би могъл да бъде навсякъде,затова е сътворил майката!:-)
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

Google