|
Don_NUTSO
|
 |
« -: Октомври 09, 2005, 22:53:17 » |
|
Преди малко ми дойде като идея (също се надявам да пуснете наново темата: да напишем заедно стих). Всеки има право на 1 участие, за което моля да го спазвате...
Написаните стихчета ще ги използвам с рекламна цел (за сайта) по флеарчета  Предварително благодаря 
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 10:58:43 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.
Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.
|
|
|
|
RadiatioN
|
 |
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2005, 23:57:57 » |
|
Любов и радост, мъка и омраза нахлуват в мене, в www.stih4e.com щом вляза. [намиг]
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 10:58:27 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол...
|
|
|
|
Gentiana
|
 |
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2005, 00:17:23 » |
|
Тук всеки си намира залъгалка сред теми куп - големи, средни, малки. И всяка тема вкусна е - близалка... Без www.stih4e.com не мога - миг ли?! Колко?!
И не защото то е твърда дрога, или пък някой плаща ми на час. Без неговия малък свят не мога, тук чувствам се тъй, сякаш съм у нас. На небето има много вселени. Колко точно - не знае никой това. В Интернет също е пълно с домейни. Сайтове много, чак боли ме глава.
Да бъдеш навсякъде не е нужно. Всеки търси за себе си свиден дом. Сред куп адреси блести неизбежно една дума вълшебна...Тя е - www.stih4e.com.
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:09:44 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
  , будто руки твои – это стены, За которыми мне никогда ничего не грозит. Я оттаю тогда, и тревога уйдет постепенно, Как от нас уезжают ненужные больше такси.
|
|
|
Bonita
Професор и половина

Неактивен
Най-голямият грях е да обичаш любовта на друг ...
|
 |
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2005, 01:51:51 » |
|
www.stih4e.com във моят дом. www.stih4e.com поиска в мен подслон. www.stih4e.com и този, и утрешния ден - www.stih4e.com за теб и мен.
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:00:20 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
Кълна се...никога да не забравям теб!!!
|
|
|
edyking
Новак
Неактивен
Eduarddeadking
|
 |
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2005, 15:41:07 » |
|
www.stih4e.com е миг от необятното, разкрива то душите наши в този час и кара ни да мислим за понятното, което ни обгръща в своите ръце от сласт!  P.S. Незнайно как открих ви аз и вече няма да прашасва мойта муза във несвяст! 
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:01:09 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
EDK
|
|
|
|
reinbow
Гост
|
 |
« Отговор #5 -: Октомври 12, 2005, 22:23:08 » |
|
www.stih4e.com във миг най-тъжен прие ме в своите обятия, прогони мисълта, че съм ненужна... Сега щастлива съм и ви благодаря!
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:01:45 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
|
|
|
|
Angel Soul
Гост
|
 |
« Отговор #6 -: Октомври 12, 2005, 22:43:51 » |
|
Понякога вбесява ме, като не се зарежда, но после пак по чудо всичко се нарежда! Раздумка става и Луна изгрява - полунощ минава, на мене все още към легло не ми се заминава!
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:02:26 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
|
|
|
|
MoOnLiT
Гост
|
 |
« Отговор #7 -: Октомври 13, 2005, 22:43:03 » |
|
Едно... отдаване безмерно, истинско в сливането на потоци енргийни... Една прекрасна паяжина на вълшебството,... събрала в себе си... куп цветни нишки на... души красиви... огнени и водни... нежни и стихийни...
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:03:08 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
|
|
|
|
Dalechen
|
 |
« Отговор #8 -: Октомври 14, 2005, 01:00:31 » |
|
Земя на красота и болка, земя на радости, тъги, земя на новата надежда, тук пламъкът във мене се роди.
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:03:31 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
|
|
|
|
tonnny_bg
|
 |
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2005, 14:23:42 » |
|
www.stih4e.com е мястото, където се събират в едно любов, приятелства, мечти и много весели игри. Тук сме той и тя, аз и ти щастливи сме заедно, нали? 
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:04:12 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие!
|
|
|
поля
Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: Ноември 02, 2005, 20:15:07 » |
|
Когато изляза навън и погледна в очите ви, виждам тъгата и хаоса, забързани - подминават ни,тогава чувствам студа и бягам, за да се скрия и да спася малкото топлина и надежда; бях на ръба да загубя и това, но една ръка протегна се и откри пред мен друг свят - www.stih4e.com бе той, там разбрах, че не съм сама, не чувствам студа, не бягам, за да се спася, защото www.stih4e.com ми дава топлина и надежда за да продължа!
|
|
|
|
« Последна редакция: Август 19, 2006, 11:04:58 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
за да стигнеш там кадето никой не е стигъл ,за да бъдеш нещо което никой не е бил ,за да постигнеш нещо което никой не постигал, е достатъчно да си останеш това което си
|
|
|
|
|
VANISE
Новак
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: Ноември 09, 2005, 04:05:41 » |
|
ЧЕСТО ЛУТАХ СЕ В НЕТ-А, ДОКАТО ЕДИН ДЕН НЕ ПОПАДНАХ НА НЯКОЛКО КУПЛЕТА АДРЕСА БЕШЕ ЛЕСЕН, А СТИХОВЕТЕ ВЪТРЕ ЗА МОЯТА ДУША - МЕХЛЕМ ВЪЛШЕБЕН 
|
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 09, 2005, 16:31:40 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
ЗАДЪНЕНА УЛИЦА НА ЕВОЛЮЦИЯТА. ЗАСЕДНАЛА В ПЛИТЧИНИТЕ ОСТАНКИ НАСРЕД МОРЕТО НА ПРОГРЕСА.
|
|
|
|
andromeda
|
 |
« Отговор #13 -: Ноември 21, 2005, 21:45:40 » |
|
Хей, приятели верни, забравете тъгата, елате с мен в мойте светове вълшебни - там ще забравите студа и самотата и ще откриете стихове лечебни. Зад монитора стъклен пред мен се отваря пак виртуален портал. Измислен или реален - той до този ден на толкова много хора надежда е дал...
|
|
|
|
« Последна редакция: Ноември 22, 2005, 15:49:56 от DEVIL_IN_HEAVEN »
|
Активен
|
Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса. Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо...
|
|
|
|
|
|