Автор Тема: ИЛЮМИНАТИТЕ  (Прочетена 21886 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен boginqta_

 • boginqta_
 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2001
 • Пол: Жена
 • Обичам да пуша, по малко да пия...:D
ИЛЮМИНАТИТЕ
« -: Октомври 08, 2005, 22:22:52 pm »
знаете ли кои са те ? каква роля играят и какво е това :( http://www.theforbiddenknowledge.com/greatseal/ )откривате ли нещо общо...?

Цитат
Орденът на Илюминати се нарича първоначално "Орден на Перфекцонистите" и е създаден на 1 Май 1776г. в Бавария (южна Германия) от Адам Вайсхаупт. Към Ордена се присъединяват много немски високопоставени личности като Барон Фон Книге, Гйоте и др. Официално е забранен през 1785г. от Баварското правителство, но съществуващ и до днес. Всъщност Илюминати не е масонски орден въпреки, че много прилича на такъв. "Просветените", какъвто е преводът на "илюминати" са своеобразно общество. Относно името "Илюминати" техния основател твърди, че то му е дадено от самият Луцифер да раздаде справедливост на Земята.

Дефакто, идеята на Вайсхаупт не е била толкова сатанинска по време на създаването си. Той основава обществото Илюминати с цел противопоставянето на католическите извращения и по-специално на действията на Йезуитите, факт, който дори може да бъде прочетен в Лексикон на католическата история (изд.1 от 1893г. Мюнхен). Няколко години по-късно, обаче, последователите на Вайсхаупт вече разкриват истинските си цели - световно господство, контрол върху парите и хората.

Основателят на това общество не е бил по - малко забележителен, отколкото самият Орден. Йохан Адам Вайсхаупт е роден на 6 Май 1748 в Инглощат (на около 100 - 110 километра от Мюнхен) в семейство на православни евреи. Баща му Георг Вайсхаупт е този, който го насочва към изучаване на православната религия. В последствие Адам влиза в Ордена на Йезуитите. Знае писмено и говоримо пет езика – Немски, Чешки, Иврит, Латински, Гръцки и Италиански. За жалост на Йезуитите той напуска Ордена, предвид факта, че е бил готвен за мисионер. Причината за това - отвратен е от техните зверства пример, за които е несъмнено Валпургиевата нощ.

Още твърде млад (25 години), Вайсхаупт става професор по каноническо право и преподава в университета в Инглощат. Често в часовете си той дискутирал със своите студенти така наречената философия на свободата и на правата, която била негова любима тема. Бил е изключително сладкодумен и често давал на своите студенти правото да изразяват свободно своето мнение по всякакви въпроси и дискутирани теми. Така успял да спечели и симпатиите на много от тях.

През 1771г. Вайсхаупт е в Египет, където изучава една година херметизъм и увлечен от неговата тайнственост и пирамидите стига до идеята да основе тайно общество, което да промени света. С помощта на своя учител по херметизъм в Египет и 5 години време за нови и нови идеи, мисълта за Илюминати идва налице.Срещу 1 май 1776г., Валпургиевата нощ и още комунистически Празник на труда, в една пещера Вайсхаупт и още петима негови приближени студенти призовават силите на върховното същество в помощ на тяхната възвишена цел, която всъщност е световно господство, а не свобода и щастие на човечеството, както официално твърдят те.

Интересно е, че в официалния сайт на Илюминати датата на създаването на Ордена не е 1776г. макар и тогава да се включва Йохан Адам Вайсхаупт. Според тази версия Илюминати възниква през 1701, когато няколко масона атеисти и деисти се събират и решават да обединят всички хора с техни възгледи в едно ново общество. 75 години по - късно Вайсхаупт бил извикан за помощ при създаването на структурата на Ордена като професор, който превежда от всички текстове и човек със свободно философско мислене. Вайсхаупт се издигнал до Велик майстор и обмислил плана за Френската революция, но конспиратолозите му приписват малко по-голямо влияние като създател и на Илюминати. Според същата версия още в древен Египет сина на един фараон, който се интересувал от изкуството на комуникация с животните, успял да достигне до езика им като открил за себе си - изкуството телепатия. Така започнало неговото предаване от обществото на херметистите в Египет и без прекъсване в съществуването си достигнало до Илюминати. Но ето и официалната история на Ордена описана в сайта им:

"Като се има предвид нашият успех и нарастващия брой измислени книги писани за нас и масонските ни приятели, ние решихме, че е крайно време да спрем да се крием или най малкото поне да покажем част от нашата същност. Правейки това ние трябва да осъществим нашите цели.

Първо, ще изложим произхода на Илюминати:

Фараон Сесостри Първи имал син на име Лидий, който учил изкуството на архитектурата и построил много известни сгради. Той станал прочут и много знатни мъже в Египет му плащали да учи техните синове на изкуството на геометрията и архитектурата.

Лидий бил известен и богат и неговото училище се прочуло по цял свят. Той, също така обичал екзотичните животни и използвал своите материални възможности, за да изгради малка зоологическа градина, където прекарвал по-голяма част от времето си в игра с животните. По същото време Лидий открил, че може да предава мислите и чувствата си на някои от животните и по-специално на тигрите, конете и някои по-малки видове.

Той казал на своя слуга Ябер за откритието си и го помолил да изпробва същото и върху него. Експериментът бил проведен и така двамата открили телепатията. Ябер, който учил в училището на Лидий за масонство (в превод масон означава зидар, строител) се заклел да пази това тяхно откритие в строга тайна. Скоро двамата открили, че ако сформират триада, тоест ако обединят мозъците си с още един, то могат да предават мисли на хора, които не са въвлечени физически и ментално в експеримента. Така започнали да посещават храмове, където търсели хора готови да участват в техните тестове. Изкуството на телепатията имало успех до толкова, че богатият Лидий станал още по-богат от преди като печелил от своите клиенти. Пътувайки по света, те разширявали своето братство и паралелно с това работели по мащабни конструкции.

Решили да научат на това изкуство всички хора на високи постове. Свещениците и политиците били главните кандидати. В Рим и Гърция обществото имало също голям успех.

Било към края на 1600г., когато повечето масони започнали да се бунтуват срещу правилата наложени от майсторите по това време. Скоро през 1717г. започва ерата на новото франкмасонство.

През 1701г. 13 масони се събират в дома на един събрат и решават да обединят всички деисти, атеисти и свободомислещи хора, които да освободят света от религията. За създател на този орден бил повикан по-късно Адам Вайсхаупт, който дал името Илюминати. Той имал голям успех, тъй-като бил в добри връзки с масоните от Европа. Установил много масонски ложи на стария континент и събрал група от хора, които да преведат масонството в Америка.

И така сред създадетелите на Илюминати били и най-големите американски политици от основаването на САЩ. Джон Адамс, установил много ложи в Германия и Франция, където Илюминатите трябвало да работят под строга тайна.

Когато църквата изпратила Йезуитите да унищожат Илюминати, Вайсхаупт бил този, който трябвало да се справи с проблема. Конфликтът между църквата и масонството се изострил, масонството се превърнало вече в чисто социален клуб и дори днес не е нищо повече от това. По някакъв начин обаче Йезуитите развиват изкуството на телепатията и го ползват като оръжие за борба срещу илюминизма.

През 1950г. йезуитите започват да учат своите духовни лидери на телепатията, а така също и всеки, който разполага с доста пари. Докато ние сме в силна война със социалистите и църквата всички имаме една тайна:изкуството на телепатията. И двете страни имат хиляди телепатични учители. И независимо колко силно искаме унищожение на противниковата страна ние не можем да учим на изкуството на телепатията некомпетентните хора и по-специално религиозните хора. Това, което ни безпокои е как религиозните използват телепатията, за да зомбират останалите с тяхната вяра.

Всъщност всички по рождение притежават тази способност и могат да я развият с практикуване на правилните техники. Скоро открихме, че йезуитите учат дори обикновени хора на това изкуство, с цел да им вършат мръсната работа.

Никой не осъзнава днес колко силна е католическата църква! Ако католиците знаят колко от Ватикана вярват в Бог те биха се шокирали. В резултат през 1971г. масони влизат в организации като Мосад и МИ5. По същото време йезуитите започват да учат на телепатията средния изток и специално арабите, и ги използват срещу нашите приятели евреите. Времето е дошло да може да развием втората фаза от нашето дело! Делото от освобождаване от религията и суеверието, и тираничното управление (авторът явно има чувство за хумор!). Сега ние подготвяме света за следващите 50 - 100 години, след които ще настъпи крайната фаза, през която няма да остане нищо тайно.

Ние сме решили да направим изкуството на телепатията публично достояние. Скоро същността на църквата ще бъде разкрита. Е,вече имаш информацията! Илюминати са живи и винаги ще бъдат.

Ние бяхме скрити, но това няма да бъде за дълго. Според някои хора ние сме зли?! Да, ние сме зли точно толкова, колкото си мислят. Ние се опитваме да елиминираме всички църкви и всички, които са с промити мозъци. Всички велики хора в историята са били или илюминати, или масони. Никои не са християни или поне почти никои от тях. Както е казал Вайсхаупт: "Ние работим по начин, по който нищо не може да ни спре и скоро човекът ще бъде щастлив и свободен."”

Абсурдно на моменти, но факт. Всеки от вас може да го провери, влизайки в официалния сайт на ордена. Самият аз дори имах кореспонденция от няколко e-mail’а с американец илюминат, който ми предлагаше да ме инициира в тяхното общество, разбира се от най-ниската степен. В степента новициадо, която трябваше да приема се изучаваше Кабала, Йога и други мистични техники. След като премислих известно време над това, което беше написал му отговорих, че идеите им за мен не са правилни и не морални, но отговора който той ми изпрати след това мое писмо ме порази: "УВАЖАЕМИ ГОСПОДИНЕ, СВЕТЛИНАТА Е РАЗКРИТА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ НА ГАБРИЕЛ ЛОПЕЗ и Илюминати".

Сегашният орден има клонове в Аржентина, Испания и САЩ или поне такива са известни на обществеността, в действителност обаче, членове на Ордена има на всички високи политически и финансови места в света. Официално се води, че се оглавява от Габриел Лопез де Роя, испанец, който създава клон на илюминати под стриктната последователност на Вайсхаупт през 1995г в Испания. Освен дейността си като велик майстор Габриел Лопез се изява и като писател на темата за тайните общества и мистицизма като издава книгите: ()

Тъй като и двете версии имат много общо съвсем спокойно можем да ги сглобим в една. Първо официалната версия, която поддържат конспиратолозите е, че Вайсхаупт е бил спонсориран и подкрепян цялостно от Ротшилд. Ротшилд е фамилия с традиции и е в много приятелски отношения с няколко приближени други фамилии – като Варбург и Шиф. Следователно официалната версия може и да е достоверна, ако приемем, че “тринадесетте масона” са всъщност членовете на тези фамилии, които Майер Амшел Ротшилд приема в своя дом през 1771 и заедно приемат да установят власт над правителства и монархии. Същата нощ се вярва са били написани в своя груб вариант Протоколите на Ционските Мъдреци. Появява се обаче противоречие в годината на създаването. Тъй като в официалната версия никъде не се споменава година на официалното откриване на Ордена можем да кажем, че годината 1701 е само годината, в която е било решено да се създаде тайното общество, а по късно през 1776 Вайсхаупт се явява официален основател, архитект, стратег и така да се каже идеолог на Илюминати. В такъв случай обаче историята с пещерата и петимата приближени на Вайсхаупт студенти остава някак висяща въпреки, че съществуват писмени доказателства за нейната достоверност.

Друго обаче е наистина потресаващо интригуващо. В официалната история се разказва за принц Лидий, син на Фараон Сесостри първи и по точно за това как първия усвоява телепатията и заедно със своя прислужник я предава на така нареченото общество на херметиците. В същото време от историческите книги знаем, че Вайсхаупт е бил в Египет, където се е просвещавал на тайните на херметизма и където всъщност му идва идеята за основаването на обществото на Перфекционистите или Илюминати. Стигаме до извода, че мистиката и символиката до известна степен в структурата на Ордена наистина идват от Египет. Казвам “само до известна степен”, защото по – късно в книгата ще откриете дълбоката еврейска жилка, не само в символиката, но така също и в идеологията им.

Дотук добре. Обаче съвсем случайно се натъкнах скоро на един факт, който за малко да обърка цялата ми представа за Ордена. Четейки краткото описание на Илюминати в “Лексикона на католическата история” (Том трети, стр. 301) забелязах в края му следното: “Allumbrados = Illuminaten”. Това изключително много ме впечатли и затова реших да взема Регистъра на лексикона и да потърся дали думата Allumbrados се среща някъде другаде в девет - томното издание. За мое щастие не само, че се срещаше, но дори беше отделена със специално описание. Ето какво гласеше то (“Лексикон на католическата история”, том 1, стр.612) : “Обозначение на Илюминати от края на 15ти век до 17ти век в Испания. В началото приети от Църквата, но по-късно още в началото на Просвещението е отлъчена като опасна лутерианска секта, имаща за цел унищожаването суверенитета на Църквата и уповаваща се изцяло на дявола и неговите демони. През 1530 се предприети първите мерки срещу членовете на Алумбрадите – осъждани от Светата инквизиция. Тези предпазни действия достигат своята връхна точка през 17ти век при Кардинал Пачецо. Алумбрадите съществуват и до днес, сформирани в малки тайни кръгове и разпръснати по целия свят. Те са секта, която никой, дори силата на католическата Църква, не може да изкорени.” Трябва да призная, че това описание тотално ме обърка и буквално ме зашемети. Първо до сега знаехме, че Илюминати са създадени през 1776, после обаче, направихме лека промяна като добавихме и годината 1701 като година на иницииране на идеята за тайното общество, но сега вече отидохме твърде назад във времето с този 15ти век. Къде всъщност беше истината?! След още няколко часа изследване на книгите по теология в Мюнхенската библиотека и прочитане на дузина подобни описания на Алумбрадите, стигнах до книгата “Theologische Realenzyklopaedie fuer protestantische Theologie u. Kirche” (Енциклопедия на протестантската теология и църква), където най-накрая намерих разумно обяснение на въпросите си. Описанието гласеше така: “Алумбрадите са мистична секта в Испания, чиято идеология ползва изворите на мистицизма и символизма на древните евреи и египтяните (по специално Херметизма). Уповава се на демоничните сили и включва йерархална структура на просвещение. Има връзка с други две подобни на нея тайни общества. Отлъчена от църквата през 1530 и подложена на масивни гонения. Въпреки всичко се запазва до 17ти век, когато се слива с ново-сформираното Общество на Перфекционистите, по-късно носещо името Илюминати.” От всичко прочетено до тук стигнах до извода, че Илюминати съществува от много, много отдавна, може би още от времето на египтяните и знанието или така нареченото просвещение, което носи със себе си, всъщност се предава векове наред под скритата мантия на мистичните общества. Знание, запазено от евреите при напускането им на Египет и разпространено от тях в почти всички стратегически точки на света. Но дали този ми извод е истина или се доближава поне малко до нея – не мога да ви кажа.

Но века се върна обратно на историята на Илюминати като обществото, което е поставило основите на Новия Свят и до ден днешен продължава да гради докато не изпълни докрай своите цели. Година след 1776г. Вайсхаупт бива приет в масонската ложа "Theodo zum guten Ratt" в Мюнхен. Не ни е известно как точно Вайсхаупт бива асоцииран с Барон Фон Книге. Историята ни казва, че през 1780г. Адам изпраща Маркиз Констанцо да пропагандира Илюминизма на север. Така Книге разбира за идеите на Илюминизма и се свързва с Вайсхаупт, който не само, че на драго сърце го посвещава дълбоко в тайните на Ордена, но така също го издига много бързо в пирамидалната йерархия. Книге се оказва полезен човек като присъединява Хердер, Гйоте, Херцог Карл Август от Саксония, Граф Столберг от Нойвийд, Граф Турн и Таксис – все влиятелни и богати личности. Орденът достига до 2000 членове като копие от листата с техните имена достига до ръцете на Карл Теодор (тогава Херцог на Бавария) и е цитирана в книгата “Оригинални документи на Ордена и Сектата на Илюминати”. Илюминати се разпростира чак до Бразилия, но най-голямо влияние има в страни като Италия, Испания, Унгария, Полша, Швеция, Дания, Холандия, Белгия, Франция.

Разформироването на Ордена на практика идва от баварското правителство, което съвсем случайно се сдобива с кореспонденцията на Вайсхаупт и Робеспиер. Един агент на Илюминати е ударен от гръм и в него са намерени писма и документи на Ордена, които разкриват плана за унищожаване на монархиите и религиите. Писмата били адресирани до Робеспиер, “инициатора” на Френската Революция.


През 1784 на 22 Юни Баварското правителство претърсва ложа на Илюминати където открива ред отрови и странни още неоткрити тогава химически смеси. Предвид това и документите, които притежават, Илюминати са официално забранени с декрет. Членовете и поддръжниците са били арестувани, а новосформираната масонска “ложа прикритие”, създадена от Вайсхаупт (Гранд Ориент) е затворена. Йохан Боде, близък на Вайсхаупт е арестуван, а самия Вайсхаупт отива да живее в изгнание в Гота, тъй като тамошния дюк е член на Ордена. Там Вайсхаупт пише няколко труда за Илюминизма - "Доказаната система на Илюминизма" – 1787, “Представата на Илюминизма” – 1786, “Пълна история на Перфекционистите на Илюминати в Бавария” – 1785, “Апология за Илюминати” – 1786 и др.

През 1786 година правителството публикува една книга под заглавието: “Оригинални документи на Ордена и Сектата на Илюминати”. Копия на цялата конспирация били изпратени до всички останали правителства в Европа, но силата и влиянието на Илюминати и по точно силата на Ротшилд били толкова силни, че предупрежденията останали нечути. Около 1785 година възникват дрязги между Книге и Вайсхаупт. Книге бил много религиозен и ерудиран човек, но въпреки всичко не е имал нищо против религията да се занимава с един анти-християнски орден какъвто е Илюминати. Скоро обаче се явяват атаките на абат Барюуел и професор Робисон, които допълнително оказват негативно влияние в отношението, което възниква към Ордена не само от външни хора, но и сред членовете му, в случая дори преосмисля вижданията на самия Барон Фон Книге, който става все по-резервиран.

Но кой е Робисон? Вайсхаупт кани Джон Робисон на среща с цел да го вербува като агент инфилтриран в масонските ложи в Англия. Робисон бил професор по философия в университета Единбург и секретар на Кралския Орден в Единбург, масон – висока степен в Шотландската ложа. Дълбоко потресен от плана, който Вайсхаупт му разкрива, Робисон запазва самообладание и се оттегля, така сякаш е напълно съгласен с конспиративните цели на неговия колега. През 1789г. с цел да предупреди другите правителства, проф. Робисон публикува книга, озаглавена “Доказателство за конспирация, целяща унищожаването на всички правителства и религии”. Предупреждението за пореден път остава нечуто – малко по–късно същата година започва Великата Френска Революция. Един от документите – притежание на Баврското правителство бил така наречения "Нов завет на Сатаната", чието съдържание се отнася до плановете и начина, по който Илюминати смятат да завладеят света. Ето и откъси от него:

''Първата тайна в хода на управлението на хората, това е овладяването на общественото мнение, при което е необходимо да се поставят раздори и съмнения, както и да се насаждат противоречия между хората едни към други по повод техните възгледи и така, докато не загубят окончателно ориентация за външното вмешателство докато самите те не се объркат и не решат, че най-добре е по политически въпроси изобщо да нямат собствено мнение.

Необходимо е да се възбужда народно недоволство,да се разпространява бездуховна литература. А след всичко по-нататък задачата на пресата е да показва неспособността на не-илюминатите в управлението в държавния и религиозния живот.

Втората тайна се състои в това, че начело се изкарват слабостите на хората, дотогава докато хората не спрат да се разбират един с друг. Преди всичко е нужно да се борим със силата на отделната личност,защото няма нищо по-опасно от нея. Ако тази силна личност притежава творческа духовна енергия посланието и може да достигне до милиони хора.

Посредством завистта и войната чрез глад и разпространение на болести всички народи трябва да бъдат доведени до ситуацията, когато те не ще могат да видят никакъв изход освен този, който им се предлага: пълно подчинение на Илюминатите.

Ако някоя държава е разяждана от вероятност за революция или в следствие на гражданска война е изправена пред опасността от нападение от външен враг, то това се явява като благоприятен ход за събитията и всичко работи в наша полза.

Нужно е да се приучат хората към използването на квитанции като истински монети, да се задоволят с външната страна в гонитба за удоволствия и непрекъснато търсене на нещо ново, оплитайки се накрая в паяжината му и така да следват Илюминатите.

Посредством развращаване на обществото хората ще бъдат лишени от всякаква вяра в бога.

Чрез последователна обработка на словото устно и писмено, а също така и чрез специално разработени форми на измама хората ще попаднат под волята на Илюминатите.

Способността да се мисли самостоятелно трябва да бъде ликвидирана чрез вкарване на готови възгледи.

Духовните сили на хората трябва да бъдат подкопани чрез използването на куха демагогия.

Масите трябва да останат слепи, неразумни лишени от собствено мнение, за да не им се дискутира държавното устройство. Трябва да ги управлява справедлива и неуморна сила на принципа на безусловното подчинение.

Световното господство трябва да се постигне само по заобиколни пътища - чрез целенасочено подриване на действителните свободи. Законодателство, преса, избори, свобода и възпитание на личността, а преди всичко система на възпитание на народа.

Чрез целенасочено разбиване на държавното устройство, съответното правителство трябва да бъде принудено да се мъчи дотогава, докато само не осъзнае готовността си да предаде властта си в ръцете на Илюминати, за да запази мира.

В Европа е нужно тепърва да се поражда неразбирателство между народите, расова и религиозна ненавист, за да се появят непреодолими раздори ,които нито една християнска държава не ще превъзмогне. Във всички страни по света трябва да се посеят раздори, безпорядък, враждебност, за да се приучат държавите към страх, както и да се стъпче всяка една възможност за оказване на съпротивление.

Така наречените "просветени държавници" следва да се отстраняват от властта чрез преврати и операции от агентурата.

Чрез създаване на корупция във всички държавни институции правата трябва да бъдат поставяни под владението на Илюминати.

Посредством специално режисирани кризи в хода, на които достъпните парични средства биват изземвани от оборота и по този начин се предизвиква срив в паричното стопанство на съответната държава. Но това не се отнася за Илюминати (тъй като те са предварително предупредени и са взели мерки.)

Силата на парите трябва да стане единствена сила, движеща търговията и производството, за да може посредством парите и производството бизнесмените да получават политическа власт. Редом в елита би трябвало да попаднат и зависещите от Илюминати богати личности. А полицията и армията остават вън от кръга на елита.

Чрез въвеждане на всеобщ равен избирателен глас трябва да бъде установено господство над обществото, което не дели хората помежду им. Това води до унищожаване на семейството и неговата жизнена сила.

Чрез образованието основано на фалшиви данни и лъжеучение младежта трябва да бъде обезверена, отначало изведена на страна и после развратена.

Във връзка с вече съществуващите ложи на франкмасоните продължава разсейването на членовете, за да могат скоро да служат на нашите цели.

Чрез всички тези мероприятия народите трябва да бъдат настройвани към съответното мислене, че след време да се уверят, че трябва да минат под ръководството на Илюминатите.

Ако някоя отделна държава възразява против това световно правителство, тогава нейните съседи ще започнат война с нея. Създаването на такова правителство от този аспект изисква организация на световни войни."

Прочитайки това, убеден съм ви е направило впечатление поразителното сходство на този документ с малко по-горе описаните Тайни протоколи на Ционските мъдреци. От тук стигаме до извода, че дълбоко в себе си илюминизма проповядва един така да го наречем модернизиран ционизъм.


Както по-горе споменах противниците на Илюминати идват от две страни: Баварското правителство и Католическата църква, а скоро след това и от масонските ложи. Така например на конгреса във Вилхелмсбад Вайсхаупт се сблъсква с инертността на масоните, които не подкрепят неговите идеи за световна революция. Със своя гневлив характер, скоро след конгреса Вайсхаупт заповядва на своите членове да завладеят масонските ложи представяйки се за най-обикновени хора издигнати в обществото, а не за Илюминати.

Според една теория Вайсхаупт умира през 1811г. в Гота, която е и най – разпространената. Има вярване, че умира през 1832г., но най-достоверното е, че следите му всъщност се губят след 1792г. - третата година от Великата Френска Революция, където духът на Илюминати оживява.

Според някои конспиратолози Илюминати са измислили свой език и начин на кореспонденция, които не можели да се чуят или видят. С прости думи – служили си с езика на телепатията. Познания, които били предадени на Вайсхаупт по време на престоя му в Египет и които по – късно той предава на своите “братя и сестри”.

Посвещенията в Ордена са разделени в 3 категории:

1- Начални: Подготвително Новиициадо Средно Средно - Илюминатус Магистратус

2 - Символично масонство: Чирак Калфа Майстор Шотландски Илюминати Майстори Шотландски Илюминати (ръководен)

3 – Носители на свещеното познание (Мистериозна класа): Свещенник (облечен винаги с бяла роба) Принц Регент Маг Крал или Рекс

Малко хора днес вярват, че Илюминати вече не съществуват. Освен официалните им сайтове и фактите, които изтъкват конспиратолозите, световните събития силно напомнят на почерка на това общество създадено преди 229 години. Католическата църква също не отрича тяхното съществуване. Дори в изданието на “Енциклопедия по протестантска теология и църква” те пишат: “Леополд Енгел възобновява през 1896 година Ордена, който през 1925 обединява всички свои отделни групи и ложи в “Световен Съюз на Илюминати” (Weltbund der Illuminaten) със седалище Берлин. ”

Самият Вайсхаупт казва: "Нашето тайно общество работи по начин, по който нищо не може да ни спре и скоро човекът ще бъде щастлив и свободен" - очевидно дилемата е сложна, относно това откровен ли е бил Вайсхаупт в своето изказване за щастието и свободата на човека. Не знаем дали първоначалните идеи са били такива, но последствията са били изцяло различни.

В едно отношение Илюминати са били много преди своите съвременници: "Ние не можем да освободим обществото без да освободим жените. Митът за Херкулес, който създал училище за жреци е добра идея. Жените изпитват силно нетърпение и разочарование във всичко, с което се занимават и биха имали успех в такова начинание. Но как бихме могли да задържим контрола си над тях? Именно това нетърпение на жените ще ни помогне. Ще бъде едно интересно общество, в което ще управлява жената на Птоломей, но истинския господар ще бъде пак Птоломей" – така докато САЩ са били разтърсвани от проблема за расовите права на негрите, които стигат и до убийството на масонът президент Линкълн, Илюминати вече са се занимавали с феминистки цели.

Според една теория Илюминати прерастват и се маскират в масонските ложи. Ето едно писмо на Вайсхаупт, което разкрива неговите идеи за завладяване на масонството. Идеи, които реализира след конгреса във Вилхелмсбад:

"Трябва да обмислим как да работим под някаква друга форма. Стига да се постигне нашата цел няма значение под какъв претекст ще се изпълни. Винаги е необходимо едно прикритие. Трябва да се прикрием под някаква друга организация. Франкмасонските ложи са най-подходящата мантия за нашата възвишена цел, тъй като светът ги познава вече и не очаква нещо голямо от тях което да заслужава внимание. Трябва да се прикрием под непроницаема тъмнина и да не допуснем никакви шпиони или пратеници от други организации.”

След избухването на френската революция влиянието на илюминати е очевидно. Наследника на великия художник Микеланджело, Филипо и Демулен са явни илюминати. Знакът - окото в тригълник стои на много революцоинни документи. Знакът е поставен и по времето на установяването на американската република върху първата банкнота от един долар, където стои и до днес. В основата на 13 етажната пирамида стои годината 1776 (MDCCLCVI) като повечето хора вярват, че тази година представлява годината, в която е подписана американската Декларация на Независимостта. В действителност тя просто увековечава основаването на Ордена на Илюминати (1 Май, 1776). Тринадесетте етажа на пирамидата също имат своето значение – символизират тринадесетте масона, в онази нощ, когато са се събрали, за да дадат началото на обществото на Илюминати. Така също може да символизират 13те степени на просвещение, до достигане на свещеното познание (степента Рекс или Крал). Латинските думи “ANNUIT COEPTIS” означават “Нашето начинание е увенчано с успех”, а думите под пирамидата “NOVUS ORDO SECLORUM” обясняват природата на това “начинание” – “НОВ СВЕТОВЕН РЕД”.

Да се загледаме сега малко по-дълбоко в знака. Нека заградим първата буква от ANNUIT, първата от NOVUS, последната от ORDO, последната от SECLORUM и последната от COEPTIS. A, N, O, M и S. На пръв поглед нищо особено, нали? Сега ги извадете по отделно на един бял лист и ги подредете в правилен ред. Ще получите MASON. Интересно, а? Но и това не е кой знае какво. Свържете сега с линии A със S и N със M, A със O и S със O, а N и M сключете с линии на върха на пирамидата или триъгълника с всевиждащото око. Какво се получи: Печатът на Соломон.

Оставям на вас сами да си направите заключение на всичко до тук. Между другото ако се загледате в дясната част на банкнотата ще забележете още нещо. Феникс под който е изобразен знака на Соломон.

Всъщност символа на окото в триъгълника е синкретичен. Според някои окултни идеи окото в триъгълник е най-силния символ, използващ също и името "изворът на всичко свещено". В илюминизма както виждаме той е леко изменен като е добавен още един символ – пирамидата, което несъмнено показва принадлежността и произхода на илюминизма от египетския херметизъм.
В сбит вариант целите на Илюминати, описани от много други изследователи са следните:

1. Да създадат едно световно правителство с една обща църква и икономическа система под техен контрол.

2. Да унищожат нацията и националната принадлежност, която е била важен стимулиращ фактор за борбата на отделния човек и обществото.

3. Да унищожат религията и по-специално християнската религия, която обединява хората много силно.

4. Да контролират всеки с помощта на техники за контрол. Това което Бжежински нарича "технотроника".

5. Да сложат край на цялата индустриализация и произвеждането на атомна енергия и да доведат до това, което те наричат "постиндустриално нулево общество". Изключени са обаче компютърните и обслужващите помощи.

6. Да "окуражат" и евентуално легализират наркотици, също и да направят порнографията като изкуство, което трябва да бъде ценено от хората.

7. Да спомагат за депопулацията. Известно е, че СПИН и атипичната пневмония, която възникна в най-населените места на планетата са оръжия за депопулация. (За тях ще говоря по-късно в книгата) Самите Илюминати официално казват, че трябва да бъде намалено населението с 3 милиарда, за да продължи съществуването на човечеството.

8. Да елиминира всяко научно развитие освен това, което е полезно за Илюминати.

9. Да предизвиква войни навсякъде по света и по-специално там, където страните са по слабо развити и не могат да противодействат на Илюминати.

10. Да проповядва идеите за религиозната свобода.

11. Да предизвика тотален хаос в световната политика и световната икономика.

12. Да вземе контрол над всички полиции по света.

13. Да даде пълната си подкрепа на организации като ООН, МВФ Банка за международни постъпления и т.н

14. Да установи световен тероризъм навсякъде по света, който да бъде причината за икономическото отношение към “страните – мишени”.

Историята на Илюминати определено не свършва до тук. Съществуват книги, които биха ни разкрили много от същността на това Общество и идеологията, която следва. Книги, като “За старите и нови мистерии” немско издание от 1782 или пък трудовете на самия Вайсхаупт, които за съжаление трудно биха могли да се намерят в която и да е библиотека по света. Аз лично до последно ще се боря и за малкото късче информация и за неговото разпространение. Но до тогава спокойно можете да задоволите любопитството си с някои от по-късните издания като: “Тайният съюз на Илюминати” Щутгарт, 1975; “История на Ордена на Илюминати” – 1906 г.; “Политически тайни съюзи” – 1931 г.; или пък дори “История на развитието на Бавария” (“Entwicklungsgeschichte Bayerns”, von M.Doeberl, Muenchen 1928), където много подробно е описана цялата история на Илюминати.


« Последна редакция: Януари 26, 2008, 20:11:48 pm от Don_NUTSO »"Може ли разстоянието наистина да те раздели от приятелите ти... Ако искаш да си с някого, когото обичаш, не си ли вече там при него?" Ричард Бах

Неактивен Don_NUTSO

 • Странник без сърце ...
 • Администратор
 • Гений
 • *****
 • Публикации: 8559
 • Пол: Мъж
 • Choose your destiny!!!
  • Порталът за поезия!!
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2005, 22:40:07 pm »
напомня ми на мините на цар Соломон :)
Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит.
Всяко момиче, което имаше късмета да я целуна, спираше живота ми.

Всяка твоя капка кръв, всеки дъх на мен е обречен.

Неактивен crystal

 • Експерт
 • *****
 • Публикации: 546
 • Пол: Жена
 • What you don't know you can feel it somehow
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2005, 21:45:02 pm »
за всички, които се интересуват оттакава тематика и всъщото време нещат да задълбават набълбокото, препоръчвам "Щестотоклеймо" а и "Шифърът на Леонардо" наДан Браун
добре написано, увлекателно и в същотно време доста опознавателно :)
ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА СИ ИМА ПРИЧИНА

Неактивен Boss_baby_MM

 • Master
 • ******
 • Публикации: 1597
 • Пол: Жена
 • Едва ли някога бил си обичан ти,както от мене сега
  • http://princeska.stih4e.com
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2005, 01:11:16 am »
Мацко, как имаше нерви да изпишеш толкова много ?
Ако те няма, знам, ще полудея, знам!
Без теб не мога, знам, да оцелея!
От много сълзи, знам, ще ослепея, знам!
Ако те няма, знам, няма да живея!

Неактивен ^STREET_BOY^

 • Експерт
 • *****
 • Публикации: 652
 • Пол: Мъж
  • http://dreik.sytes.net
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2005, 02:07:15 am »
copy paste просто :pp.То това малко хора биха имали нервите да го прочетат...много е дълго [намиг]

Неактивен boginqta_

 • boginqta_
 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2001
 • Пол: Жена
 • Обичам да пуша, по малко да пия...:D
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2005, 09:15:33 am »
значи вече съм на шифърът..и наистина е адски интересно.

и ако на човек му е интересно..защото това са реални факти..ще го прочете  [cool]
"Може ли разстоянието наистина да те раздели от приятелите ти... Ако искаш да си с някого, когото обичаш, не си ли вече там при него?" Ричард Бах

Неактивен crystal

 • Експерт
 • *****
 • Публикации: 546
 • Пол: Жена
 • What you don't know you can feel it somehow
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #6 -: Октомври 11, 2005, 13:57:09 pm »
може да се спори, дали са реални факти, на за всеки случай така добре се тълкуват и навързват нещата, че наистина карат човек да се замисли, дали пък не е точно такава истината :)  :question:. Аз това харесвам на Дан Браун :). Жестоко умее да навлиза в същината на нещата и да ги обяснява по негов начин и то по единственият логичен начин :)
Пак да кажа: Препоръчвам горещо книгите му на всикчи любители на трилъра
ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА СИ ИМА ПРИЧИНА

Неактивен boginqta_

 • boginqta_
 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2001
 • Пол: Жена
 • Обичам да пуша, по малко да пия...:D
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #7 -: Октомври 12, 2005, 11:31:09 am »

Доказателства за една конспирация на Джон Робисон. Библиотека БерлинОригинални документи на Ордена на Илюминати. Публикувано от баварското правителство. Библиотека Мюнхен.
Трудове на Вайсхаупт, публикувани в Оригинални документи на Ордена на Илюминати.Спартакус и Фило (Вайсхаупт и Книге) и тайните за Илюминати. Из Оригинални документи на Ордена на Илюминати
"Може ли разстоянието наистина да те раздели от приятелите ти... Ако искаш да си с някого, когото обичаш, не си ли вече там при него?" Ричард Бах

Неактивен Feanor

 • Master
 • ******
 • Публикации: 1225
 • Пол: Мъж
 • Warrior of Light
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #8 -: Октомври 12, 2005, 12:36:27 pm »
Може ли малко снимкож материал в подкрепа на това с логотата. По-специално на Nokia логото хич не се сещам какви са тия 3х6 чертички, дето са толкова сатаниниски. Освен това, държа да отбележа, че човек може да види каквото търси в каквото си пожелае. [намиг]
"There is one rule, above all other, for being a man. Whatever comes, face it on your feet."

Неактивен boginqta_

 • boginqta_
 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2001
 • Пол: Жена
 • Обичам да пуша, по малко да пия...:D
Re: за ИЛЮМИНАТИТЕ
« Отговор #9 -: Октомври 12, 2005, 23:53:10 pm »


http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=135.0
иначе че човек може да види каквото търси в каквото си пожелае ми се струва доста вярно  :)
"Може ли разстоянието наистина да те раздели от приятелите ти... Ако искаш да си с някого, когото обичаш, не си ли вече там при него?" Ричард Бах

Неактивен XpacTa_lavista

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 3489
 • Пол: Мъж
 • Дървен философ, но дрянов
Илюминати
« Отговор #10 -: Декември 11, 2007, 16:38:57 pm »
Eвропейските корени на Илюминатите

Автор: “Свали”
 
Оригинално заглавие: The European Roots of the Illuminati

 

Силовата база на Илюминатите винаги е била в Европа. Бях дете, когато ми казаха, че същинските Илюминати - чиито корени се намират повече от сто години назад в родовото дърво на древните европейски династии - разглеждат Съединените щати като “поле за разгъване на мисията им” или “страна с възможности”. Ето защо силовата им йерархия по света – независимо дали действа в Съединените щати, Азия, Австралия, Канада или където и да било другаде - винаги ще сочи назад към Европа, където са базирани 13 “лордове” (които наричат себе си властелини или господари). Всеки лорд е представител на определена част от Европа, която му е подчинена; всеки е потомък на древна династична кръвна линия. Хабсбургите (или Merovingian), например, са все още активни в Европа, макар и успешно прикрити на втора линия - както и съвременните потомци на Ротшилдови и Батенбергови. В много съвременни европейски страни наследниците на тези кръвни линии са невъобразимо богати и са “тайната сила зад трона” – ако не и действителни властници. Тази е една от причините, която обяснява защо онези с висок ранг сред Илюминатите в Съединените щати, например, могат винаги да проследят кръвната си линия или връзка с членовете на управляващия кабал (или тайната управляваща класа) в Европа; членовете на управляващите институции в Съединените щати са винаги директни потомци на Илюминатите – без значение дали законни или незаконни.

         

http://www.centrexnews.com/columnists/svali/2001/04/svali14.html

 

Въпрос: “Свали”, твърдите, че Илюминатите работят усърдно за специфичните си цели и очакват с нетърпение окончателното въвеждане на “славния нов световен ред” – или установявяването на световно правителство – така че да могат да изпълзят на повърхността и да се превърнат в лидери на новото общество, създадено според вижданията и интересите им. Кога Илюминатите ще се задоволят с постиженията си и каква е тяхната представа за този “славен нов световен ред”? Каква форма или система ще има той, какво политическа инфраструктура? Диктатура, комунизъм или демокрация? Ще бъде ли това краят на борбата им за световно господство?

 

“Свали”: Казано ми беше, че по време на идващия “ред” – или правителство – то ще бъде първо сурова военна диктатура. Това обяснява разширеното обучение на тайни военни сили от всички рангове – нужни за превръщане на тази политика в живо дело. Защо? Защото не всеки ще посрещне с радост и одобрение техния “прогресивен” ред (управление) – защото ще има хора, което ще им се противопоставят. Армията им ще бъде обучена в техниките за контрол над тълпата – ще има лагери, където ще се отпращат опонентите им. Спомнете си за Хитлерова Германия – тя беше прототипът. Т.н. “световно правителство” ще бъде подчертано авторитарно. Управляващият център ще бъде Върховен световен съвет и националните и регионални съвети ще му бъдат безусловно подчинени.

          Впоследствие ще последва въвеждане на полумарксистки - или военен социализъм: Маркс беше Илюминат и писа трактатите си под диктовка. Тази система ще бъде кординирана от националните и регионални съвети. Финансовата власт ще бъде концентрирана на национално и международно ниво.

 

-----

 

Дезертирал представител на Илюминатите разкрива с подробности сатанинския култов конспиративен план, наречен “Четвъртият райх”

Хенри Макоу, Ph.D

14 октомври 2002 год.

 

45-годишна жена с псевдоним “Свали”, възпитана в култа на Илюминатите, описва мощна тайна организация, обхващаща 1 % от населението на Съединените щати, проникнала във всички социални институции и подготвяща тайно военен преврат. Разкритията й хвърлят нова светлина както върху т.н. “война срещу тероризма”, така и върху т.н. “вътрешна сигурност”.

 

http://i.am/jah/illumin.htm

 

До 1996 год “Свали” е била “програмист” на мозъци в полза на култа. Тя е шесто ниво главен “учител-треньор” от клона в Сан Диего с директно подчинени 30 “треньори-учители” на по-ниско ниво, задължени редовно да й предоставят доклади за дейността си и за резултатите от нея.

          “Свали” рискува живота си, за да предупреди човечеството за прикритата власт на Илюминатите и за чудовищната им програма.

          Тя описва садистичен сатанински култ, начело на който стоят най-богатите и най-властни хора в света. В сексуално отношение главно хомосексуален и педофилен, той практикува широко жертвоприношения на животни и ритуални убийства. Култът работи в тясна близост с ЦРУ и организацията на “свободните масони”. Преобладават арийците (немският е общият език на върха), но се приемат и изменници на еврейската религия. Този култ контролира световната търговия на наркотици, оръжия, порнография и проституция.

 

http://www.suite101.com/article.cfm/ritual_abuse/40931

 

Той вероятно стои и зад политическите убийства и т.н. “тероризъм” – включително и станалото на 11.ІХ.2001 год. – зад снайпера от Мериланд, взрива на остров Бали...

 

http://i.am/jah/drugs.htm

 

Култът е проникнал в ръководните органи на местно, щатско и национално ниво; в образователните и финансови институции; в религията и медиите. Базиран в Европа, той планира “световен ред”, на фона на който първите му опити – нацизмът и комунизмът – ще изглеждат като невинни излети сред природата. Още една подробност: хората от върховете на този култ не са много щастливи.

Храброто разкритие на “Свали” обяснява защо гражданските ценности са изхвърлени от обучението на децата ни – защо те се приучават целенасочено на хомосексуализъм и насилие – защо културата ни затъва все повече и повече в нихилизъм и сексуална поквара. То изкарва на бял свят възможността Буш и правителството му да са Илюминати и подсказва, че по-голяма част от т.н. световен “елит” вероятно е активно ангажиран с престъпна, целенасочено манипулативна конспирация.

През месец март 2000 год. “Свали” откри месечна медийна колона, предназначена за оцелелите от престъпните ритуали на Илюминатите на долупосочения сайт:

 

http://www.suite101.com/articles.cfm/ritual_abuse

 

През месец декември 2000 год. Х. Дж. Спрингър (H.J. Springer), редакторът на CentrExNews.com, се свързва със “Свали” и провежда с нея интервю от 18 части чрез Е-mail. Последното е представено в Интернета със запазени авторски права. (Цялото интервю от 18 части ще намерите на следния адрес: http://www.centrexnews.com/columnists/svali/archive.html. Голяма част от информацията, посочена по-долу, представлява откъси от това интервю.)

 

“Убеден съм, че тя е истинския Макои (McCoy)” – писа ми Спрингър. – “Изпратих й лично множество писма по електронната поща от името на различни други членове, с които е било злоупотребено ритуално – на които насилствено са били промити мозъците: разкази на изнасилени, сексуално злоупотребени хора. Трагичните им преживявания потвърдиха пред мен ужасяващите й разкрития. За мен няма никакво съмнение, че “Свали” е била част от Илюминатите от ранно детство.” Вярата ми в разкритията на “Свали” се засилва и от факта, че те са потвърждение на подсказаното от интуицията ми и резултатите от личните ми разследвания.

Всичко ляга плътно на място: като се започне от мъртвешката хватка, която сякаш задушава човечеството - и се стигне до причината, поради която Клинтън предоставя тайна технология на китайците, както и до информацията за наличието на концентрационни лагери в Съединените щати и конспиративния начин на поведение на определени хора. Благодарен съм на “Свали” за смелостта да ми предостави страховит, невероятен ключ към правилната преценка на събитията в света. Призовавам ви да изчетете цялостните й разкрития и сами да си направите съответните изводи. Прочетете интервюто с нея от Част 1 до Част 18 като започнете от средата на тази информация и продължите към края. Тук с разрешение съм включил най-важното от кореспондецията на “Свали” с Х. Дж. Спрингър от CentrExnews.com. Прибавил съм и откъс от статията й “Превземат ли Илюминатите света?”

(http://www.suite101.com/article.cfm/ritual_abuse/53556)

 

“Свали” за “Проникващото присъствие”:

“Илюминатите са част от всеки главен районен център в Съединените щати. Те вярват в работещия контрол на даден район чрез банковите и финансови институции (познайте колко души участват в ръководното тяло на банките – директорските бордове? Ще бъдете поразени!)

Закон: младежите се насочват към юридически и медицински колежи и институти.

Медии: една голяма част от тях се насочват към журналистическата професия; членовете на Илюминатите участват във финансирането на местгните вестници и телевизии.

 

“Свали” за “Всепроникващото присъствие”: Илюминатите са група, практикуваща религия, известна с названието “просветление”. Тя е култ към Сатаната (Луцифер = светлина) и те внушават на последователите си, че корените им идват от тайнствените древни религии на Вавилон, Египет и друизма на келтите. Те нагло твърдят, че били усвоили “най-доброто” от всяка една – възприели били основните им практики – и ги били обединили в мощно окултно учение. Много групи на местни нива се кланят на древни божества като “Ел”, “Баал” и “Астрата” (?"Ashtarte"), както и на “Изида и Озирис” (?"Isis and Osiris") и “Сет”… Не знам дали тези хора обучават и практикуват зло.”

 

“Свали” за Вайсхаупт: “Вайсхаупт не е родоначалник на Илюминатите, а те го избират за лидер и му диктуват за какво точно да пише. Илюминатите са създадени от финансовите магнати, чиито произход може да се проследи назад до времето на Темплиерите, финансирали всеки европейски крал по тяхно време. Вайсхаупт е бил само обслужващ персонал, изпълняващ заповеди.

 

“Свали” за превземането на властта с военна сила: “Накратко, всеки район на Съединените щати има “нервен център” или бази на властта, отговарящи за дейността в съответния район. Съединените щати са разделени на седем главни географски района. Всеки един разполага с подрайони с военни бази и лагери, скрити в отдалечени, изолирани области или разположени в обширни частни имения. Тези бази и лагери се използват непрекъснато като центрове за обучение и трениране на поколения Илюминати във военни техники, ръкопашни битки, в техники за контрол над тълпата, използване на съвременни оръжия и на всички останали аспекти на военната практика. Защо? Защото Илюминатите са убедени, че нашето правителството – правителството на САЩ - и правителствата на по-голяма част от страните в света - са осъдени да паднат. Това ще бъдат планирани унищожения, които ще се извършат по следните начини:

 

Първи етап: Илюминатите ще предизвикат финансов крах, на фона на който Голямата криза от 20-тия век ще изглежда като излет. Това ще стане чрез маневри на големите банки и финансови институции в света – чрез манипулации на борсата – чрез смяна на лихвения процент. Голяма част от гражданите на САЩ ще се окажат длъжници на федералното правителство посредством банкови задължения и задълженията, в които са вкарани чрез дяволската система на кредитните карти…

Правителството веднага ще изиска изплащане на всички дългове, но мнозинството от хората няма да могат да платят и ще фалират. Това ще предизвика финансова паника, която ще се развихри едновременно в целия свят.

Илюминатите твърдо вярват в контрола над хората чрез финансови средства.

Не звучи приятно, нали? Не знам точно за кога се предвижда изпълнението на този първи етап от превземането на света, а и не искам да правя дори предположения. Добрата новина е, че ако даден човек НЯМА дългове – не дължи нищо на правителството и може сам да посреща нуждите си, то той ще е много по-добре от всички останали. Аз бих вложил средства в злато, а не в акции – разбира се, ако имах на разположение свободни средства за инвестиране. Златото пак ще бъде световен стандарт, а доларите ще се превърнат в безполезни хартийки. (Спомнете си какво стана след края на Гражданската война в Съединените щати. Нашите пари сега ще струват толкова, колкото струваха парите на Конфедерацията след падането й…)

 

Втори етап: Превземане на властта чрез военна сила по райони и декларация на правителството за въвеждане на извънредно положение, т.е., военна диктатура. Хората ще се паникьосат, в някои места ще се стигне до анархия и хаос и правителството ще използва този факт като оправдание за нуждата от контрол над паникьосаните граждани. Тренираните военни лидери на култа и изпълнителите с промити мозъци под тяхна заповед ще използват усвоените оръжия и техники за контрол над тълпите, за да наложат новото положение на нещата… Навсякъде ще се основават военни бази – фактически, те вече съществуват, но под прикритие. През следващите няколко години те ще изплуват на повърхността и ще бъдат обявени пред обществеността. Всеки район ще има местни бази и лидери, пред които те са отговорни и с които трябва да се съобразяват. Йерархията ще бъде копие на съществуващата сега йерархия на прикритите бази.

Преди около 5 години (когато напуснах Илюминатите) приблизително 1 % от населението на САЩ беше или част от този култ – или му симпатизираше – или пък беше жертва на практиките им за промиване на мозъци и поставяне на хората под контрол: тоест, тази част се счита за употребяема при нужда. Въпреки че цитираната цифра може да не ви се стори страшна, представете си само фактическата бройка зад този 1% от населението на САЩ: бойци, владеещи до съвършенство използването на съвременните оръжия, техниките за контрол над тълпата, техниките за влияние върху психологията и поведението на хората - при това въоръжени до зъби и свързани с полувоенни групировки!…

 

“Свали” за лидерите: “Националният съвет се състои от влиятелни банкери със СТАРИ пари като семействата Рокфелер, Мелън, Карнеги, Ротшилд и т.н. Знам, че не трябва да цитирам имената, но го правя целенасочено.

 

“Върховният световен съвет” е вече изграден като работещ прототип на онзи, който ще управлява, когато “новият световен ред” се реализира на практика. Членовете му се срещат на редовни сбирки, за да дискутират положението на финансите в момента на срещата, да очертаят насоките, уточнят политиката и т.н., както и да решават текущи проблеми. Изтъквам още веднъж: говорим за лидери на финансовия свят със СТАРИ пари, спечелени чрез банкови операции. Семейство Ротшилд с база Англия и Франция заема ръководни места. Потомък на Хабсбургите заема полагаещото се на династията място. Такова място заема и потомък на управляващите семейства в Англия и Франция. Важно място заема и представител на семейство Рокфелер от САЩ.

Тази е една от причните, поради която Илюминатите бяха “недосегаеми” в продължение на години. Управляващите членове са много – много – много богати и разполагат с огромна власт.

Надявам се, че тази информация ще бъде полезна. Защо мисля така ли? Аз лично бях член на местен ръководен съвет (главен учител-треньор), но имах контакти с представители и на Районния съвет.

Освен това всяко дете на Илюминатите се обучава да разпознава техните “лидери” и от него се изисква да се кълне във вярност към тях и към “бъдещия нов световен ред”.

 

За кралския произход: “Лидерите на Илюминатите твърдят, че са от кралски произход и същевременно от непрекъсната генетична линия на окултно наследство, която води в далечното минало. Използват се две определения на “кралски произход”. “Открит кралски произход” (видим и сега) и “скрит кралски произход” и силна окултна мощ. В някои случаи двете определения съвпадат – пример: Принцът на Уелс. Никога не си зададох въпроса коя страна/семейна линия разполага с най-голямата власт, тъй като бях обикновена пешка, която вършеше прилежно задълженията си. Но според мен разпределението на властта е следното:

Потомците на Хабсбургите от Хановер управляват в Германия и са по-силни от семейството Брудерхайст. Те се считат и за една от най-силните генетични линии в окултно отношение.

Британската линия, представена от кралското семейство, е след тях. В действителност, те управляват в окултната сфера английския клон (с лидер Ротшилдови), въпреки че на вид страната се управлява от Парламента.

И във Франция потомците на кралските семейства властват в окултната област, но юздите им се държат от френския клон на Ротшилдови.

 

“Свали” за ранга на САЩ в йерархията на Илюминатите: “Съединените щати се считат по-нископоставени и по-млади в сравнение с европейските клонове. Германия, Франция и Англия образуват триумвират, които управлява европейския култ. Съветският съюз се възприемаше като клон от значение с най-силни военни групировки. На него му беше обещана четвърта позиция в новия световен ред, тоест, отредена му беше роля пред тази на САЩ, тъй като през годините той сътрудничеше повече в полза на програмата на Илюминатите.

 

Потомците на управляващи в миналото семейства също са включени в окултното лидерство в комбинация с някои по-нови представители. В култа няма марксизъм. Предвиждаше се Китай да се нареди след Русия пред САЩ. Но когато новият световен ред се осъществи, много от настоящите лидери на САЩ ще бъдат в Европа – много от тях вече имат жилища там.

 

Те смятат да “променят националности” за денонощие. Само това си спомням. Съжалявам, че не проявих по-голямо старание и не разучих тази част по-задълбочено, но докато бях с тях, бях прекалено заета да се боря за собственото си оцеляване, за да мога да направя нещо повече.

 

Предвижда се Русия да стане военна и силова база на групата, тъй като руските военни командири (Илюминати) се възприемат като най-добрите в света и много, много дисциплинирани.

 

Китай – заради корените му в ориенталския окултизъм и голямо население – се счита за по-голяма сила от САЩ. Но, повтарям, истинската власт ще бъде в Европа – според получените уроци, докато бях част от тях.

 

“Свали” за ООН: ООН беше създаден в средата на 20-тия век с цел да бъде използван като трамплин за преодоляване на една от най-големите бариери към изграждането на световно правителство… Въпросната бариера е известна под името “национализъм” или чувството на патриотична гордост от собствената страна. Тази е причината, поради която ООН не беше особено популярна в началото: наложи се да минат години в агресивна работа на медиите, насочена към унищожение – смачкване - изтриване на националната гордост - и то не особено прикрито. ООН е сериозна подготовка за преминаване към световно правителство, но в никакъв случай не представлява истинската световна власт и ще бъде относително без значение, при реализирането на новия световен ред. Тогава истинските съвети ще превземат света.

Но като начин за принуждаване на националните общества в света да преглътнат идеята за “глобално общество”, ООН е стъпало към осъществяване на новия световен ред на практика.

 

“Свали” за Израел: Избиването на палестинците от израелците подпомага изключително много Илюминатите. Те мразят Израел (?): надяват се един ден да го видят унищожен и изчакват търпеливо.

 

Едно от мирните предложения на ООН – след като поеме нещата там в ръцете си – е обещанието, че те ще предотвратят война в Близкия изток. Това изявление беше посрещнато с радост от много хора.

В същото време Илюминатите тайно снабдяват с оръжие и двете страни. Тази дейност е съпроводена и с финансова подкрепа с цел поддържане на пожара там. Илюминатите са много двулики хора. Предоставяха оръжие на Палестина чрез Съветския съюз в името на подкрепа на “приятелските” отношения мегжду Съветския съюз, Палестина и другите арабски страни. А същевременно Илюминатите от САЩ усърдно изпращаха огромни количества оръжия на Израел – поради същата причина.

Илюминатите обичат играта на шах и разглеждат войните между отделните държави като начин на създаване на ред от хаоса.

 

Русия ще възвърне силата си.

 

Тя разполага с мощна военна сила – както открита, така и тайна. (Всички военни инструктури на Илюминатите минаха през Русия, за да се обучат и обменят опит.) Няма начин Русия да стои спокойно настрани и да приема мълчаливо извършващото се пред очите й. Когато се осъществи новият световен ред, тя ще бъде на по-силна позиця от нас (САЩ).

 

Въпрос: Илюминатите ЕВРЕЙСКА конспирация ли са?

 

“Свали”: Не. Хитлер и обкръжението му (особено Химлер и Гьобелс) бяха Илюминати на много висока позиция. Илюминатите са подчертани расисти. Като дете бях принудена да играя на “концентрационен лагер” както във фермата ни във Верджиния, така и в Европа – в изолирани германски лагери. (откъс от Е-mail до Хенри Макоу.)

Вярно е, че сред Илюминатите има много влиятелни евреи, разполагащи с огромна власт. Например, семейството на Ротшилд буквално управлява финансовата империя в Европа (и косвено Съединените щати), а те са широко известно еврейско семейство. Познавам и Илюминати на различни нива, чиито родители са евреи - търговци на диаманти. Но за да се издигне до определени властови позиции в култа на Илюминатите, евреинът трябва да се откаже от религията си и да се закълне във вярност към Луцифер (Сатаната) и в другите култови зависимости на Илюминатите. В замяна на това религиозно предателство, те вярват, че ще се насладят на неограничена финансова власт и съпровождащите я богаства. И в определен смисъл са прави – но за сметка на твърде висока цена: загубата на безсмъртната си душа.

Манталитетът на нацистките концлагери е изключително силен. Дете бях, когато ми казаха, че Хитлер, Химлер, Гьобелс и някои други са били немски членове на Илюминатите – при това с много висок ранг! Същото се отнася и за Менгеле, платената им кукла на конци, който по-късно работи към американския клон на Илюминатите – при това с много висок ранг! Бил е учител-треньор в Южна Америка, докато се е криел там.

 

Илюминатите са убедени, че действат като агенти на техните “богове” при опитите за унищожение на еврейската раса. Съжалявам искрено, че те успяха да извършат толкова много ужаси на земята – и същевременно се радвам, че ги напуснах.

 

Въпрос: Винаги съм се питал защо някои от финансовите семейства сред Илюминатите са евреи: например, барон Ротшилд от Франция е един от 13-те европейски властелини или “крале”, които ръководят европейските Илюминати – и същевременно е член на Върховния световен съвет! А Илюминатите мразят евреите. Илюминатите-евреи РАСИСТИ ЛИ СА?

 

“Свали”: Много от Илюминатите са програмирани отвътре с идеологията на Четвъртия райх… Илюминатите са расисти и имат подчертано “арийски” външен вид. Те твърдо поддържат “чисти” и “интелигентни” лидери – според тяхното определение. Понякога церемониите им са гарнирани с ритуални убийства на хора от малцинствата.

Опитват се да отгледат “генетично превъзхождаща” управляваща каста, състояща се от децата им и техните потомци. Последователи са на приниципите на Платоновата република и са убедени, че точно те ще въведат това “утопично” управление чрез реализиране на новия си световен ред. В тяхната Утопия ще управлява интелигенцията, а масите ще следват като овце лидерите си – това е виждането им за света.

 

Окултните лидери ще бъдат “просветлени” и интелигенти, а обикновения човек е определен като “овца”, която ще бъде експлоатирана, водена за носа и накрая принасяна в жертва.

 

“Свали” за свободните масони: Свободнте масони и Илюминатите са изключително близки. Не ме интересува дали с това изявление ще засегна някого – то отговаря на истината. Храмът на масоните в Александрия, Вирджиния (градът е кръстен на град Александрия, Египет и е център на Илюминатите) е учебен център на Илюминатите за Вашингтон DC. На определени интервали бях няколкократно отвеждана там за подлагане на изпити и евентуално преминаване на следващо ниво, за получаване на стипендии и участие в церемонии на високо ниво. Лидерите на тамошната масонска групировка са същевременно Илюминати. И това е така за всеки по-голям град, в който съм живяла. Свободните масони от висок ранг са също и Илюминати с висок ранг. Дядо ми и баба ми по майчина линия бяха масони с висок ранг в град Питсбург, Пенсилвания (съответно президент на Източната звезда и масон от 33 степен). И двамата бяха лидери на Илюминатите в района.

 

Въпрос: Всички масони Илюминати ли са?

 

“Свали”: Не, особено на по-ниските нива. Според мен масоните на ниско ниво не знаят нищо за вършеното в храмовете среднощ. Дори много от тях са вероятно добри бизнесмени и християни.

Не познавам обаче масон с ранг над 32 степен, който да не е същевременно и илюминат. Илюминатите подпомагат създаването на свободните масони и ги използват като “преден фронт” за дейността си. ЦРУ и ФБР са инфилнрирани. Същото се отнася за мормоните и други секти.

 

Много от администраторите и директорите на ФБР са илюминати. ЦРУ помогна в прехвърлянето на немските учени в САЩ след Втората световна война. Много от тях бяха илюминатски лидери в страната си и бяха посрещнати с разтворени обятия от илюминатите в САЩ. Те донесоха със себе си цялата информация, разпространявана сред илюминатските кръгове в Европа.

Мормоните се присъединяват към илюминатите на среща с тях, състояла се през петдесетте години на миналия век.

Същото се отнася и за сектата “Свидетелите на Йехова”.

 

“Свали” за Студената война: Русия никога няма да се превъне в истинска заплаха за нас (САЩ). Марксизмът беше финансиран от илюминатите като средство за балансиране на капитализма. Илюминатите вярват в балансиращите се противоположни сили, в притеглянето между противоположностите. Те възприемат историята като сложна шахматна игра, в която финансират едната страна, после другата – а междувременно самите те са извън хаоса и разделението… Те нямат нищо общо с политическите партии и се присмиват на боричканията им. През изтеклите години срещите между западни финансисти от върховете с източни или руски “опоненти” бяха нещо обикновено: на тях те си устройваха добра веселба за сметка на успешно мамените “овце”.

Споделям с вас това, на което бях обучавана и което сама съм наблюдавала.

Илюминатите са международна група в истинския смисъл на думата и програмата им измества каквито и да било национални чувства. Руски илюминат може да прекара известно време в Щатите, да свърши определена работа и да се върне – или обратното.

 

“Свали” за обучението на убийци по поръчка: “Ето как се прави това – как беше направено с мен.

1/ Когато детето навърши две годинки, то се поставя в метална клетка с прикрепени към нея електроди и се подлага на жестоки електрически шокове.

2/ Детето се изважда от клетката, в ръцете му се поставя котенце и му се нарежда да извие врата на животинчето. Детето плаче и отказва.

3/ Връщат го в клетката и го подлагат на електрически шокове, докато то загуби ориентировка и няма сили да пищи повече.

4/ Детето се изважда от клетката и отново му се заповядва да извие врата на котенцето.

Този път детето ще разтресе, ще плаче, но ще го направи, защото ще се страхува от мъчението. После ще се завре в ъгъла и ще повръща, докато възрастните го хвалят за “добре свършената работа”.

Това е първият етап. Избиваните животни стават по-големи – детето расти. В един момент ще получи заповед да убие друго дете – постановка, виртуална реалност – или наистина.

Деветгодишните се обучават да работят с оръжие, да се прицелват и да стрелят в прицел или под команда. След това се упражняват върху манекени, които трудно биха могли да бъдат разграничени от истински хора. После ще се упражняват върху “излишни” или във виртуалната реалност. Ще ги хвалят, ако се справят добре – ще ги измъчват, ако се провалят.

Колкото детето е по-голямо или премине в пубертета, толкова по-напредва и обучението. На петнайсет години по-голяма част от децата ще бъдат принудени да участват в ръкопашен бой пред зрители (високопоставени хора, които посещават “игрите”, изпълнявани почти в стила на древните гладиаторски “игри”). При тези мачове рядко се стига до умъртвяване: те обикновено продължават, докато едно от децата се свлече на земята. При тях се използват всички възможни оръжия, а на децата се внушава, че се борят за живота си. Треньорът наказва жестоко всяко дете, загубило борбата, защото по този начин то го злепоставя. Спечелилото дете се обсипва с похвали: показало е, че е “силно”, че “умее” да борави с оръжия.

На 21 години така обучените деца са вече добре тренирани бойни/убиващи машини със затвърдени командни кодове за извършване на убийства, преминали множество изпитания с цел да се докаже, че ЩЕ изпълняват всяка една команда от такъв характер.

Така са били отгледани децата на немските илюминати. Аз също преминах през тази програма.

 

“Свали” за доверието в семейството: Докато измъчват децата си, те им повтарят: “Върша това, защото те обичам.” За илюминатите върховната проява на любов е да направят детето си силно и способно да се издигне до лидерска позиция или да се придвижва на по-високи нива в групата, независимо от средствата, чрез които е възможно да се постигне това.

Ако даден лидер си хареса дете за задоволяване на сексуалните си нужди, любящите му родители с радост му го предоставят, щастливи от възможността детето им да се издигне на по-високо ниво.

Освен това те разглеждат предателството като нещо много добро. Прилагат тренировъчни постановки, за да обучат децата си никога да не се доверяват на другите. Преминала съм през стотици агонизиращи клопки и предателства и докато се гърчих в болка и отчаяние те повтаряха: “Такова е човешкото сърце”. Треньорите ми смятаха че ме обучават в нещо стойностно, което впоследствие ще ми помогне. В определен смисъл бяха прави, тъй като поради злостната и политическа природа на групата наивните бяха наранявани и смазвани.

Познавам семейства, които се опитаха да спестят на децата си поне част от изброените прояви на “любов”, но опитите им бяха посрещани на нож и обезсилвани от другите членове на семейството, които класифицираха такива родители като “слаби” и “некъдарни” да обучават децата си.

 

“Свали” за морала: По-голяма част от илюминатите са наранени, сексуално и другояче използвани жертви, които не са в състояние да схванат, че могат да напуснат групата. На долните нива клокочи негодувание и ако обикновените членове разберат, че е напълно възможно да им обърнат гръб – и да останат живи! – ще станем свидетели на масово напускане. Познавам много “треньорите” – външно гадни мъчители-педофили – които СТРАДАТ по своему от действията си.

Обикновено говорят тихичко на жертвата, оглеждайки се страхливо – опитват се някак да покажат, че не са вътрешно съгласни с действията си. Те вършат примирено “работата” си с надежда за издигане на по-високо ниво. Знаете ли коя е най-голямата награда, предлагана на членовете, които се стремят да се издигат по йерархията на групата? Обещава им се, че на по-високото ниво от тях повече няма да се очаква да измъчват хора и че на високото ниво никой няма да им посегне – това е вярно: само членовете на по-високо ниво могат да те измъчват и нараняват – и затова всеки се стреми да се придвижи нагоре, където кандидатите стават по-малко. От друга страна, всеки на високо ниво може да тормози жестоко всеки на по-долно ниво – този е механизмът на мотивацията.

Илюминатите са политическа група, в която всеки е готов да забие нож в гърба на другия: тоест, в нея царува манталитета на самоизяждането – всеки се стреми да стъпи на другия, за да се изкачи на следващото стъпало. Те са ЛОШИ хора, които садистично потребяват и злобно манипулират другите. Вторачени са жадно в трите основни ценности за илюминатите: положение в групата и обществото, власт и пари. Държат в тайна програмата си и култовите си ритуали – в много случаи дори не ги помнят. В обществото са обикновено уважавани бизнес-лидери с имидж на вярващи християни. Тази представа за тях е от голямо значение: готови са на всичко, за да поддържат фасада на нормални, уважавани хора и се отнасят с ПРЕЗРЕНИЕ към излагането на истината за тях.

 

…..

 

Нито един от познатите ми илюминати няма отблъскващ вид или отблъскващ имидж в ежедневния си живот, въпреки че някои правят впечатление на отнесени и нефункционални – каквито са, например, алкохолиците. Способността за изолиране – поставяне на психическа бариера пред определени действия или период от време - и бързо приспособяване към променените условия и изисквания в следващия период от време и напълно променена среда - е най-голямото успешно работещо прикритие на илюминатите… Много от тях – ако не и по-голяма част от тях – изобщо нямат памет за огромното зло, в което са вкарани и в което участват нощно време.

 

За телевизията: спомняте ли си онези изследвания преди години – груба измама! - които твърдяха, че “Насилието, показвано на телевизионните екрани, не влияе на поведението на децата ви”? Познайте кой ги финансира! Това е една от широко разпространените мантри на групата: човек е имунизиран срещу гледаното от него (по телевизията) – то НЕ му влие.

Всъщност, илюминатите знаят много добре, че телевизията е оръдие, което те целенасочено използват за манипулиране на “масите”. Тя не може да предизвика драстична личностна промяна в зрителя на средно ниво като интелигентност, но може – и успешно го постига! – да ни направи нечувствителни към насилието, порнографията и окултните прояви – и да повлияе отрицателно на възприемането на света и хората от децата.

 

Рок музиката: Убедена съм, че илюминатите потребиха Британи Спиърс, Еменем и другите като тях, внушавайни им да пеят песни по техен (на илюминатите) избор. (Не сте ли забелязали неонацисткия външен вид – не сте ли обърнали внимание на изпълнените с омраза песни? Това НЕ е техният избор!) Истината е, че много поп-певци на върхови позиции са в някаква връзка с т.н. “Мики Маус Клъб” (Добрият стар Уолт, Империята на илюминатите!). Моето предположение е, че им е предложено да бъдат превърнати в звезди срещу клетва във вярност или съгласие за подлагане на контрол над ума. Колко са песните в подкрепа на самоубийството, насилието, отчаянието в поп/рок музиката днес? Направете нещо друго: снабдете се с копие на думите и ги изчетете внимателно – но бъдете нащрек, тъй като много от тях отключват техниките на контрола над ума.

 

“Свали” за слабостите на илюминатите:

1/ Тяхната арогантност е сериозна слабост. Те си въобразяват, че са недосегаеми и това ги прави небрежни и уязвими.

2/ Ако по някакво чудо някои хора примеат казаното тук СЕРИОЗНО и се организират по някакъв начин с цел да спрат илюминатите, подкрепени от молитва и вяра в Бога, то те – може би – ще съумеят да го направят. Надявам се от все сърце, че ще успеят.

3/ Ако се спре порнографията, детската проституция, контрабандата на наркотици и търговията с оръжия, то това ще лиши илюминатите от чувствителна част от доходите им, което – може би – ще ги принуди да намалят темпото. Но, честно казано, да се спрат гореизброените престъпни дейности ще бъде много, много трудно – толкова трудно, колкото да се спре групата като цяло.

 

“Свали” за обществения механизъм на отрицание: Доказателството за наличието и дейноста на тайната група на илюминатие е налице – според мен – но човекът със средна интелигентност отказва да го види – не иска да знае – и дори, когато е изправен пред неопровержими факти, предпочита да извърти глава настрани.

 

Заклужава да се спомене случая Франклин.

Колко доказателства изплуваха на повърхноста?

Или пък документите за МК-Ултра, които бяха разсекретени, показани като действителни – и въпреки това хората ги игнорираха!

Убедена съм, че медиите, които целенасочено принизяват ритуалните наранявания и унижения на хора, захранва дълбоката нужда на средния гражданин да НЕ знае истината за реалността – това неосъзнато в много случаи егоистично желание да се съхрани, обръщайки гръб на фактите, които изискват от него да заеме позиция. Всъщност, как може един човек да се изправи лице в лице с огромното зло, което разяжда човечеството – освен ако е подкрепен със силна вяра в Бога и пред него са изложени необорими доказателства?

Като човешки същества ние сме създадени така, че да вярваме в НАЙ-ДОБРОТО за нашата раса, а не най-лошото.

 

Лично аз не очаквам хората да се стегнат и да направят нещо срещу илюминатите – дори и да знаят всичко за тях. Извинявайте за проявения от мен цинизъм, но той е базиран на един богат с опит живот.

 

Илюминатие не се тревожат ни най-малко кой печата всичко това – или доколко текстът ги “излага”, изтегляйки грозните им тайна на дневна светлина. Те разчитат на мнозинството, което не вярва благодарение на медийните кампании, които осмиват изнесеното (да сте попаднали напоскледък на някоя статия в “Нюзуик” или “Тайм”, която да третира по друг начин тази тема, освен като смехотворна конспиративна теория? Знаете ли кой владеее “Тайм-Уорнър”?)

 

На срещи на високо ниво преди пет години съм ги чувала да се смеят на опитите за изобличаване и се съмнявам дали междувременно отношението им към проблема се е променил чувствително. Ако хората НАИСТИНА повярват в изнесените факти – ако се предприемат съответни действия – ще бъда изключително приятно изненадана и много, много щастлива.

 

Хенри Макоу, Ph.D.

14 октомври 2002 год.

-----

 

“Свали” живее в Тексас, по професия е медицинска сестра и писателка на свободна практика.

 

Хенри Макоу Ph.D. (Henry Makow Ph.D.) е създател на популярната игра “Scruples”, която се играе на дъска, и е автор на книгата “Трудна среща”.

Статиите му за феминизма и “новия световен ред” можете да намерите и прочетете на www.savethemales.ca

E-mail: Henry Makow henrym@mts.nethttp://www.imadrugpat.org/
Когато човек върви без път...
 
             ...най-често стига до гарата

  Нека бъдем грамотни! Да се научим да пишем правилно поне на родния си език!

Неактивен Arcanum

 • Начинаещ
 • **
 • Публикации: 79
Re: Илюминати
« Отговор #11 -: Декември 11, 2007, 23:02:32 pm »
Тъкмо прочетох това (поне повечето  :p) и намерих някакви филми за въпросните

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=642469&highlight=illuminati

Неактивен MiMiToOoOo

 • Философ
 • ***
 • Публикации: 7329
 • Пол: Жена
Re: Илюминати
« Отговор #12 -: Декември 12, 2007, 00:30:07 am »
Доста интересно [inlovee] Покрай Шестото клеймо се позаинтересувах от илюминатите

Неактивен Devil`s Bride

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 2826
 • Пол: Жена
 • Търси ме в спомена за бившите крила...
Re: Илюминати
« Отговор #13 -: Декември 12, 2007, 10:14:12 am »
Доста интересно [inlovee] Покрай Шестото клеймо се позаинтересувах от илюминатите
Да, аз също :) Иска ми се да съм живяла в онези времена.. бая интересно е било  [lol]
В момента нямам време да прочета всичко, но при първа възможност ще го направя.

Неактивен XpacTa_lavista

 • Master of disaster
 • *******
 • Публикации: 3489
 • Пол: Мъж
 • Дървен философ, но дрянов
Re: Илюминати
« Отговор #14 -: Януари 19, 2008, 10:57:26 am »
ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ИЛИ НАЦИОНАЛНО ОПРЕДЕЛЯНЕ

СТЦСъбитията от 11.09.2001 г. бяха груба провокация за започването на нова фаза по установяването на Новия Ред в света, контролиран от шепа хора. Глобалистите виждат икономиката като само една транснационална корпорация, една универсална кредитна система и една световна банка с техните пари. Катастрофалната опасност от натрапваната световна система е в това, че произтича отмистичните и загадъчни вавилонски стари идеи, които ползва и днес и неминуемо ще наложи духовна мощ, срещу която човечеството няма да намери достатъчно сили да се противопостави. Според тази световна система трябва повече от два милиарда хора да умрат- да се прочисти земното кълбо и да се подготви за царстването на техния "Месия".
С този сайт ще се опитваме да си отговорим на множество въпроси, на които политиците и журналистите не желаят да отговорят.
1.Кой предизвика събитията от 11.09.2001г.? При всеки терористичен акт организацията,която го извършва винаги поема отговорността, като по този начин привлича вниманието на световната общественост върху проблемите, които тази организация иска да бъдат решени. Но Осама бин Ладен отрича той и неговата организация да го е извършвала. А ако действително тя го е извършила, но не желае да поеме отговорността, защо след толкова много средства, хвърлени в нейното осъществяване,терористите са носели арабски паспорти, а не примерно еврейски, за да се прехвърли вината върху тях?
2.Защо беше обявена война срещу Осама бин Ладен, а вместо това се смени управлението в Афганистан, която и днес продължава да е най-големия производител на наркотици, а самия Осама бин Ладен вече не представлява интерес.Всъщност, от време на време е възможно да видим "признания" на Осама бин Ладен за участието му в тази провокация за да се оправдаят военните действия в Афганистан,но никога няма да разберем кои са истинските организатори на атаките.
3.Какво са правили ЦРУ, ФБР и американските служби за отбрана и въздушен контрол, та допуснаха тези атентати? Вторият самолет се разби в Световния търговски център цели 30 минути след първия, а американските служби за отбрана бяха във въздуха 10 минути след първата атака, след което втория самолет измина необезпокояван цели 200 км. преди да се разбие в СТЦ. Защо на никой от тях не бе потърсена отговорност ?
4.Защо веднага след атентатите Израел беше държавата, която първа премина към пълна бойна готовност, макар атентатите да бяха срещу САЩ и все още никой не знаеше кой ги е извършил?
5.Защо бактериите от антракс са с американски адрес? Нали бактериологичните и химически оръжия са забранени?
6.Ислямският екстремизъм е само част от световният екстремизъм. Днес само в Латинска Америка съществуват повече от 200 терористични организации. Но атентатите от 11 септември не са обикновен терористичен акт, за какъвто ни се представя. Те надхвърлят възможностите на всички тези организации, взети заедно.Осама бин Ладен е може би най-големият терорист в момента, но тези атентати бяха осъществени и със съдействието на държавни органи на САЩ,свързани с отбраната и въздушният контрол.
7.Крайната цел на ислямския екстремизъм е унищожаване на Израел. Третият свещен град на исляма след Мека и Медина е Ерусалим. За Исляма нищо не е по-важно от възможността отново да контролира Ерусалим. И ако атентатите от 11 септември са тяхно дело,защо са насочени към САЩ? Та голяма част от семейството на терориста Осама бин Ладен живееха в тази страна.
8.Ако действително Осама бин Ладен и неговата организация са виновни за атентатите от 11 септември, защо се подготвяше общественото мнение за война и срещу други държави? Кой е оторизирал определени личности да определят кои държави подкрепят тероризма, за да водят война срещу тях?Буш и Барозо
9.Защо беше водена войната срещу Ирак под претекста, че разработва оръжия за масово унищожение без инспекторите да бяха открили и най-малки доказателства за това? Защо отново беше обявена отделна личност за заплаха на световния мир- този път Саддам Хюсеин, като целта отново бе същата- смяна управлението на втората в света държава производителка на петрол? Няма да бъдем изненадани, ако скоро не започне манипулиране на общественото мнение за необходимостта от война и срещу други държави, "застрашаващи" световния мир.
Няма нормален човек, който би одобрил терористични актове, при който загиват невинни хора, както и отделни политици,които действително разработват оръжия за масово унищожение и поставят света под заплаха. Но няма и нормален човек, който може да приеме спокойно факта, че всеки ден хиляди хора умират от глад, че близо 30 милиона от населението на Африка е заразено изкуствено с чумата на 20-ти век- СПИН и всеки ден там умират хиляди деца, като някои райони вече са напълно обезлюдени. Ние искаме да знаем отговорите на горните въпроси и не желаем нашата съдба и тази на децата ни да бъде в чужди ръце.
Атентатите от 11 септември са най-голямото предизвикателство пред новото хилядолетие. Всички ние гледахме изявленията по арабската телевизия на Осама бин Ладен и талибаните. Тези хора, за които човешкият живот няма никаква стойност, бяха уплашени. Но не от заплахите на Джордж Буш и американската бойна машина. А от силата,която ги ръководи.
Тази невидима сила, която всъщност е иистинският автор на атентатите.
С този сайт ние ще се опитаме да разгледаме събитията от 11 септември от друга гледна точка. Тези събития бяха подготвяни години.И ответните реакции- също. Те са брънка от един Световен заговор за Световно господство.
Знаем, че за мнозина това звучи невероятно и дори налудничево. То звучи като измислица от приказките. Но ако световната общественост не беше манипулирана така изкусно в продължение на години от информационни агенции, които бяха в ръцете на шепа господари, тя щеше да разбере, че тези действия бяха планирани и че последният етап за Световното господство е в пълен ход. Джордж Буш Още през 1990г. един български емигрант- Никола Маринов Николов написа книгата "Световната конспирация", издадена в много страни, включително и у нас. Ако обществото беше приело сериозно написаното от него, щеше да разбере кои са истинските виновници за всичките ни нещастия и днешните събития нямаше да се случат. Защото това, което се върши в момента под лозунга за война с тероризма е последният етап от налагания от Джордж Буш- баща "Нов световен ред", или както сега го нарича неговия син- Глобализация.
В този сайт ние ще използваме много от материалите написани от Н.Николов, както и ще Ви насочим към страници на чужди автори, които се опитват да стигнат до истината, такава каквато е. А ето какво казва г-н Николов през 1993г. в предговора на "Тайните протоколи": "Главната цел на тази книга сте вие, читателите, вашето благополучие и бъдещето на децата ви. Аз знам, че сте целенасочено дезинформирани от едно общество, което си служи с лъжа и измама до такава степен, че ви е невъзможно да различите истината от неистината. Това,което разбирам аз, разбират и много други хора по света, но разликата между мен и тях е, че аз не се страхувам да поема отговорността да опиша това, което виждам. Има хора, които не желаят вие да знаете това, което искам да ви кажа. Те се опитваха много пъти да ме спрат да говоря за него. Годините, прекарани в лагери и затвори, побоищата и гаврите са единствените ми ордени за откровеност към вас. Зная много добре, че никой не е спечелил, казвайки на хората истината. Желанието ми е вие да бъдете информирани за света, в който живеете, и сами да направите своите изводи и заключения.
Не вярвам в теорията, че една поредица от събития без всякаква връзка помежду си трябва да определят бъдещото развитие на света и личната ни съдба. Съвсем ясно е, че тези, които притежават властта и богатствата, са се свързали заедно и провеждат един дългосрочен план, който да насочи бъдещето ни в желаната от тях посока. Аз се опитвам да защитя принципите, в които вярвам, а именно оцеляването на семейството ми и на човешкия род, без да бъде манипулиран и контролиран.Давид Рокфелер
Играе се една необикновено голяма игра на шах, на такова високо равнище, което не сме в състояние да си представим- и за нещастие в тази игра ние сме пионките. А в шаха пионките обикновено се жертват заради някакво предимство.
Историята доказва, че всички войни са предварително планирани. Независимо коя страна ще загуби войната, "Елитът" винаги печели. За него печалбата е всичко и единствено от значение... В никакъв случай няма да оцелеем ако все още живеем с фалшиво написана история. На всяка цена истината трябва да се разбере, ако искаме да бъдем част от бъдещето. Истината трябва да надделее независимо кого ще засегне. Тя трябва да бъде казана, за да подсигурим съществуването си. Това е най-важното за нас. "Новият ред в света" е вече на нашия праг и чука на вратата ни."
"...Така както не може да се отрече личният патриотизъм и лоялност на повечето американски политици, така и не може да се отрече, че историята открито обвинява много от тях и други световни лидери в манипулиране на света за сметка на шепа привилигировани хора....Принципите на свободата, човешкото достойнство и националната независимост са узурпирани от малцина високопоставени лица, които управляват целия свят..."
Тези хора са движещата сила, която отговаря за централната банка, всяка държава и техните управления. Тя управлява световните международни банки, комуникационната среда, образователната система и освободените от данъци фондации.Йозеф Акерман
Те определят правителствата, които да управляват в отделните страни, както и техните президенти. Те са близките помощници и спътници на световното скрито управление. Истината е, че те държат у себе си по-голяма власт отколкото всички държавни управления, събрани заедно! По йерархия те са над управленията. За тях българинът Кръстю Раковски в затвора Любянка в Москва казва: "Силата, чието име дори не трябва да се спомене... Тези хора не нарушават законите- те правят законите."
Едно световно управление, за което всички мечтаем, представлява пълна утопия. В действителност ще бъде монолитна тирания, дело на няколко скрити лица, които никой не познава, и на техните административни сатрапи. Да се предпазим от опасността, която гласят, е много трудно. Някои световни капацитети дори са на мнение, че е твърде късно.
Международните банкери и скритият елит контролират почти целия свят. Те са много близко до последната си победа. Настъпващата световна революция цели да установи Световно управление, което означава абсолютно и всеобщо заробване на всички хора от цялата планета.
Съдбата на човечеството е поставено на карта, и поради това за нас е от много голямо значение да се запознаем с причините на движението и неговите последици. Между множеството революционни сили, повече или по-малко скрити и неизвестни за хората, няколко съставляват авангарда, който съвсем не е за подценяване. Това са ционизмът, билдербергите, фримасонството, Комитетът за чуждестранни връзки (CFR) и Трелатералната комисия (TC).
Лого на Трилатералната комисияСамо четирима души управляват света. От тях никой не е на държавна или обществена длъжност, но те определят тези, които заемат високите постове и длъжности в държавата. Четиримата съставляват върха на пирамидата, която е Световният ред. Те ръководят Тайното братство- общността, обединила финансовата и парична мощ на Америка,Европа и Азия. Те считат себе си за висша раса със синя кръв. В мрежата на тази колосална обединена мрежа са почти всички международни организации. На върха на пирамидата е Властелина. Той е абсолютния господар на света и е съвсем реален човек, съсредоточил в ръцете си абсолютната власт. Непосредствено под него е Същинската власт. Тя е съсредоточена в комитета на 3-мата. Под тези трима на върха на пирамидата стоят девет, наричащи се "просветени лица", в изключителен и недостъпен комитет. Деветте лица, непознати другиму с функциите си,притежават повече власт и авторитет от всяка друга, съществувала в човешката история група.
Събират се редовно на различни места на планетата и редят бъдещето на света и човечеството. Веднъж взели някакво решение и определили някаква политика, целият апарат на Тайното братство без всякакви коментари го привежда в действие така, както работи прецизна, добре смазана машина. Деветимата са умът, разработващ решенията на поставените от горе задачи и разпращащ тези решения до различните организации за изпълняване. Тези хора се пазят и действуват в тайна заради извънредната важност и деликатност на обекта, върху който работят- установяване на Нов световен ред, чието съдържание са:
1.Единна световна икономика
2.Единно световно управление
3.Единна световна религия
Под Съвета на деветимата е Комитета на 300-те. Този комитет, пазен също в голяма тайна обаче започва да излиза наяве все повече и повече специално след разкритието на д-р Джон Колмън, бивш член на Британската разузнавателна служба М 16. Той разкри тази конспиратoрска група, която не признава национални граници и е над законите на всички държави и контролира всяко положение на политиката, религията, търговията, индустрията и тероризма. Финансира се от производство и трафик на наркотици чрез Британската източно-индийска компания и Лондонския съвет в Хонг Конг. Комитета бе натоварил члена си Сайръс Ванс да напише рапорт как да се намали населението на света. Според този доклад,излязъл под заглавието "Global 2000 Report" населението на САЩ трябва да намалее значително до 2050г. Този комитет успя да издигне Франсоа Митеран до президент на Франция, въпреки че само няколко дни преди избора му бе напълно отхвърлен от политическите сили на Париж. Този комитет се опита и чрез бившия канцлер на Германия- Вили Бранд да хвърли цяла Централна Америка в нова тридесетгодишна война чрез подготовката и въоръжаването на салвадорските партизани. Те подготвяха Филипе Гонзалес да вземе власта в Испания след смърта на Франко. Пак членовете на този комитет- Хенри Кисинджър и лорд Карингтън организираха фолклендската война и падането на аржентинското правителство и на иранския шах.
Поделенията на комитета на 300-те са:
1.Различните партийни сдружения на ционизма,комунизма, фабианизма, либеризъм,социализъм и крайно десни партии
2.ООН
3.Британското разузнаване- Интерпол, ЦРУ и Мосад
4.Кралете на Саудитска Арабия, Шейховете на Дубай, Кувейт и ОАЕ
5.Кралския институт за международни въпроси
-- групите на Родес Милнер- кръглата маса
-- фримасонството и други тайни организации
-- института за човешки отношения Тависток-Станфордския изследователски център,Римския клуб и НАТО
-- петролната, банкова, минна,застрахователна и търговски индустрии
-- фондации- канадския институт по международни въпроси и изпълнителната власт на кралския институт за международни въпроси ( трилатералната комисия, комитета за международни отношения- пресата и билдерберги ).
В Америка не съществува нито един отрасъл,който да не е наблюдаван, манипулиран и контролиран от невидимото управление на този злокобен комитет. Така нареченият Уотъргейт по времето на Никсън, убийството на президента Кенеди, убийството на папа Йоан Павел I, многото атентати срещу Де Гол, убийството на италианския министър-председател Алдо Моро, на пакистанския президент Бхуто и Индира Ганди, както и атентатите срещу Кадафи сочат ръката на Комитета на 300-те и до голяма степен отварят очите на хората от цял свят за жестоката истина.
Почти всички поделения на комитета представляват държавни институции, които обаче се отчитат единствено пред него. Де факто те са държава в държавата. Така например истинска информация за дейността и плановете на ЦРУ и Мосад не притежават дори президентите на тези държави. Самия шеф на ЦРУ е бушон, който винаги може да изгори при разкриване на дезинформацията,която той представя на президента на САЩ, а и самият той не знае дали тази информация е достоверна или не. Много често тези поделения са използвани от Комитета за различни диверсионни акции без знанието на техните шефове или президентите на отделните държави. Осама бин Ладен беше агент на ЦРУ и е твърде възможно именно ЦРУ да е осъществила чрез него атаките от 11 септември. Според някои източници Осама бин Ладен е починал още през 2002г. от естествена смърт. Тази информация обаче се крие старателно, защото тя обезсмисля водените войни в Афганистан и Ирак. А тялото му е замразено и се очаквал удобен момент за да се съобщи за "победата над тероризма".
От известно време се обработва общественото мнение за подготвяни "санкции" и срещу Иран и по-специално срещу развитието на ядрените му технологии.
България също притежава атомна централа,но тук Комитета си има свои лакеи, на които са поставени други задачи- да разпродаде българската земя и да ликвидира държавата (в България обработваемата земя е 40%при средна продажна цена 0.20 лв/кв.м, докато в останалите европейски страни този процент е около 10%, при средна цена 5евро/кв.м.). Към края на 2006г. чуждестранни фирми и организации са изкупили български имоти на стойност над 1.1 милиарда лева, като 1/3 от земята ни е вече в чужди ръце.
Жан Клод ТришеНа президента Буш Комитета е възложил задачата да смени управлението и на Иран с послушни лакеи независимо по какъв начин- посредством американската армия или чрез други поделения на Комитета- ООН или НАТО.
Много учени и лидери са виждали в един нов ред условие за оцеляването на нашата планета. Но една групировка- съвсем различни хора- от дълго време заляга да скалъпи нов световен ред за своите лични интереси. Най-големият повик за глобализъм е по отношение на икономиката. Всички крупни банкери (от Ротшилд и Рокфелер до Пол Уолфовиц ) непрекъснато говорят за необходимостта от глобална икономика.
Някои от световните лидери, поддръжници на "Нов световен ред", вече започнаха да говорят за постановките, които трябвало да залегнат в бъдещата му платформа- да изчезнат от мисленето, от паметта на хората индивидуализма, лоялността към фамилните традиции, националния патриотизъм и религиозните догми. Че прекалено дълго сме поглъщали отровните принципи на нашите родители, учители, политици и църкви, чиято единствена цел била да ни контролират. И не споменават, че днешната образователна система, пресата и голяма част от църквите са под техен контрол. Според тях Нов ред на Земята означавало единна глобална организация, което щяло да рече световен мир. Звучи прекалено хубаво, за да бъде истина.
Организацията на обединените нации, която бе създадена за да пази мира в света обяви война на Ирак и подчинените й армии избиха над 200 000 невинни и беззащитни граждани на страната. А последната война срещу Ирак, водена и без съгласието на ООН постигна единствено смяна режима на Саддам Хюсеин, като положението на иракския народ се влоши още повече. 300 000 загинали, над 3 трилиона долара загуби. И ще дойде време, когато някой ще трябва да поеме вината за това безумие и да възстанови загубите. И ако международния съд в Хага даде ход на иска на фондацията на д-р Рат за осъждане участниците във войната за геноцид, не само никога няма да си върнем иракския дълг, ами поколения напред ще плащаме репарации. Използването на бомби с обеднен уран във войните на Балканите и в Ирак засегна преди всичко най-беззащитните, децата. Снимките тук от тези последствия са само за хора със здрави нерви.
Хартата на ООН беше написана от двама комунистически шпиони- роденият в Русия ционист Лео Паволски и Алжер Хис- началник на отдела за специални и политически въпроси в американското Външно министерство , като много от членовете на тази харта съвпадат със и са копие на Съветската конституция. Всички главни органи и отдели в тази организация-Централата на М16 Съвет за сигурност, Международен валутен фонд, ЮНЕСКО, Международен съд са под управлението на хората, които създадоха тази организация- Комитетът за чуждестранни връзки (CFR). Всички страни- членки на тази организация трябва да служат единствено на "избраното и назначено управление", т.е. представителя на България няма право да защити интересите на държавата България, а да служи единствено на групата отбрали се хора. "След дълго проучване се убедихме, че световният ционизъм, подхранван от неограничените богатства на Нюйоркската парична сила, е най-силната от всички потиснически действащи групи в областта на международните дела. Те изиграха решаваща роля чрез финансирането на болшевишката революция. Те използваха Рузвелт като своя марионетка, за да докарат тази революция в сърцето на Европа. Те създадоха ООН и нейните най-различни агенции, включително и Световната банка." ( Chesterton, A.K. What you Should Knowabout The United Nations- Condor,16 November 1956)
"...Днес отделни лица в някои развити и богати страни считат, че е тяхно право да ни казват кой да управлява нашата страна. Ако не ги послушаме, тогава считат, че е тяхно право да разрушат нашата икономика, да съсипят нашите хора и да свалят управлението ни...И всичко това е, за да се направи нашата независимост безцелна..."(д-рМахатир Мохамед- министър-председател на Малайзия пред 46-та сесия на Общото събрание на ООН на 24.09.1991г.)
На 1 май 1776 г. Адам Вайшоп основава тайно републиканско движение, наричано Илюминати.След като успяват да превземат масонските ложи Илюминати става господстващата сила и започва да изпълнява плана на Вайшоп за унищожаване на християнството и ликвидиране на държавните управления. Първата експлозия е Френската революция от 1789г. Следват я всички други революции и икономически и стопански катаклизми от тогава до днес.
Адам Вайшоп Продължители на Вайшоп и Илюминати са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма,семейството и религията. Целта- замяна на монархиите с републики, които да могат да бъдат контролират и осъществяване на световното управление. И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от различни организации. Под лозунга за "световен ред" тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение "Римски клуб", който вече открито и усилено провежда малтусовата теория.Техен именно е големият натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие, като се стремят постепенно да го измъкнат от други ръце и да премине в техните. Целта е ООН да вземе контрола му, а тази организация понастоящем е главната им квартира.
В 1989 г. надеждите за човешко достойнство и свобода бяха големи. От тогава до днес пропуснахме много блестящи възможности зa по-голям напредък. Някои честни държавници представиха образцови реални програми за бъдещото икономическо развитие на Европа и спасяването на Русия и Източния блок. Повечето от тези дейци изчезнаха от политиката, а някои бяха дискредитирани и вкарани в затвора. Вместо предложенията им,на въпросните държави бяха наложени насилствено грабливи икономически системи(програми) от "победителите"- силите на Международния валутен фонд и англоамериканската олигархия. Бяхме насилени вместо икономическа свобода да приемем безработицата, криминалната мафия и глад- всичкото под претекста за "свободна частна стопанска инициатива". В много от тези държави се създадоха условия за стопански и политически хаос, който предизвика и кървави разрушения в много балкански държави. Международните финансови институции, между които Американската банка за вътрешно развитие, Световната банка и Международният валутен фонд, са си изработили специални програми за икономически натиск. За тях програмата е много важно средство да контролират световното население и неговото развитие.
Мадлин ОлбрайтТе открито и нагло се намесват във вътрешния живот на всяка държава, на всеки народ. Проповядват и учат по какъв начин да се налагат и събират нови данъци, как някои държави да съкращават военните си бюджети, други да ги увеличават, как да си подреждат националната образователна и здравна система. Как да си променят законодателството, за да го приравнят към останалите, намесват се в организирането на земеделието и дребно занаятчийската търговия. В определяне на средна и минимална заплата, в цената на тока и развитието на енергийните системи. Де факто тези страни нямат собствено държавно управление и отдавна то е поето от тези организации. Бяхме и свидетели на последните парламентарни избори, как нашите кандидат-държавници усърдно показваха своята зависимост и благоволение пред чуждите политически и икономически формации.
Създаването на Европейския съюз и въвеждането на еврото е последния опит за заробването на Европа. Преди 15 години цяла Европа посрещна с огромна еуфория срутването на берлинската стена и обединението на Германия. Нямаше нищо по-естествено един народ да живее в една държава. Рано или късно същото ще стане и в Корея. Всички очаквахме обединена Германия да стане най-богатата европейска държава с най-висок стандарт, достойна да се противопостави на американската хегемония. Петнадесет години по-късно обаче разочарованието е пълно.Източните провинции така и не достигнаха високия стандарт на западните, а в западната част редица предприятия бяха закрити или тяхната продукция изнесена в Азия и Латинска Америка. В момента безработицата в Германия е почти същата като тази в България. При това положение как може да очакваме германеца да отделя от своя залък за да храни българина в името на обединена Европа. Беше използвано това естествено желание на европееца да живее в континент без граници със свободно движение на хора и капитали за да се създаде Европейския съюз. Но Европа без граници е нещо съвсем реално и чрез Шенгенското споразумение от 1995г. то е факт за редица страни, докато разширението на Европейски съюз цели подчинението на целия континент на един закон (конституция) и съсредоточението на неговото управление в ръцете на Билдерберги.
Тази организация се създава именно с тази цел и много скоро европейските народи ще разберат горчивата истина. Всъщност много страни вече започнаха да отрезняват и въпреки масираната дезинформация и целенасочени усилия за пропагандиране на някакви европейски и атлантически ценности подкрепата за членството на финландските граждани например за членството им в ЕС е спаднало за 10 години от 60% на 30%. Създателите на ЕС са и нейните скрити ръководители и макар конституцията й да е обект на обсъждания в отделните държави, централната европейска банка вече работи по свой план на действие. А който плаща, той поръчва музиката. Но нека погледнем в чии ръце е Европейския съюз. Жозе Мануел Барозо- председател на Европейската комисия от 2004г. Участва в срещите на билдербергите от 3-5 юни 1994г. , от 15-18 май 2003г. (където е предложен и за следващ председател на Европейската комисия), участник в Световния икономически форум през 2005г. и в срещата на билдербергите от 5-ти до 8-ми май 2005г. Маргот Уолстром- вицепрезидент и член на Трилатералната комисия 2005г. Гюнтер Фернхойген- участник в среща на билдербергите през 1995г. Същото участие на билдерберги има и в комисията на Романо Проди от 1999 до 2004г.. През 1982г. никому неизвестния в Италия професор по икономика към Болонския университет е сред участниците в срещата на билдерберги. След срещата следва зашеметителна кариера. През м.ноември с.г. е избран за председател на института за промишлена реконструкция,който е най-голямата холдингова компания в Италия, занимаваща се с приватизация.
Романо Проди През март 1995г. основава лявоцентриската партия "Маслиново дърво", с която само след 1 година спечелва парламентарните избори и става министър-председател на Италия. От м.септември 1999г. е председател на Европейския комитет, след като цялото ръководство на Европейската комисия на 15-ти март 1999г. подава колективна оставка заради доклад на независими експерти, уличаващи нейните членове в измама, произвол и клиентелизъм.
През 2002 г. срещата на билдерберги е от 30 май-2 юни в Чентли, Вирджиния, САЩ, на която Романи Проди по всяка вероятност присъства. Елита на билдерберги в Европейския комитет се допълва от: Марио Монти- член на Европейската комисия за конкуренцията; Ерки Ликанен- член на Европейската комисия за предприятията и информационната сфера; Фредерик (Фриц) Болкестейн- член на Европейската комисия за вътрешните пазари, данъците и митническия съюз; Педро Солбес- член на Европейската комисия за икономиката и финансите; Гюнтер Фернхойген- член на Европейската комисия по въпросите на разширяването; Крис Патън- член на Европейската комисия за външните отношения; Антонио Виторину- член на Европейската комисия за правосъдието и вътрешните работи; Анна Диамандопулу- член на Европейската комисия по въпросите на заетостта и социалната политика ( в момента председател на социалистическата партия ПАСОК и депутат в гръцкия парламент); Дейвид Бърн- член на Европейската комисия за защита на здравето и потребителите; Хоакин Алмуния- член на Европейската комисия за икономиката и финансите; Паскал Лами- член на Европейската комисия за международната търговия.
Николай Камов Членове на Европейската комисия са и следните билдерберги : Питър Манделсон, Дейвид Одсън, Ян Петерсен, Лойола де Паласио, Адриан Фортеск, Франц Фишер,Хавиер Солана, Ханс ван дер Брук, Жан Клод Трише (президент на Европейската централна банка),Греъм Ейвъри, Томашо Шиопо Падоа (президент на Световната банка), Емма Бонино, Леон Бритън, Нели Кроес, Бьорн Гриделанд, Карелван Мирт. В списъка на билдерберги е и председателя на политическо движение социалдемократи и депутат в българския парламент Николай Камов. Същия е участвал в срещата на билдерберги от 3-ти до 6-ти юни 1999г. в г.Синтра, Португалия , а през 2005г. е предложен от квотата на БСП за евронаблюдател.
Привържениците за членството ни в ЕС постоянно ни дават за пример Ирландия, в която ЕС е инвестирал милиони, но никой от тях не казва, че бившият президент на Европарламента в периода г. ирландеца Пат Кокс е присъствал на срещата на билдерберги през 2001г. в Готенберг, Швеция,където всъщност е издигната кандидатурата му за шеф на Европарламента.
Пат КоксСъвета за чуждестранни връзкии Трилатералната комисия също играят огромна роля в световното управление. Те се управляват от едни и същи хора и имат една и съща цел: "Единно световно управление".
В периода на т.н. преход се създадоха СДС и ДПС, на които огромна част от народа възложиха своите надежди като алтернатива на господстващата тогава комунистическа партия. Никой от нас обаче дори не подозираше, че трите партии са под едно общо ръководство- масонството. Участвахме в многохилядни митинги в подкрепа на демокрацията с вдигнати два пръста, без да знаем, че това е най-силния знак на Сатаната. Знака всъщност се появява като символ на сатанинската благословия по време на ритуалите. Този знак е използван от Ясер Арафат, Ричард Никсън, Уинстън Чърчил и Стюърт Мичъм, съпредседател на червения "Нов мобилизационен комитет". Чърчил заяви, че това е знак на мира, но да си спомним, че той беше един от елита на масоните. Той най-добре знаеше сатанинския смисъл на знака, но се опита да му придаде ново лице.
Всъщност знака 'V' е римската цифра 5, използвана от Адам Вайшоп за обозначаване в илюминати на "Закона на петимата". Нещо повече- в Кабала: значението на еврейската буква V (Van) е нокът. Сега "нокът" е едно от тайните имена на Сатаната в братството на сатанизма.
Знака на сатанатаДокато Съвета за чуждестранни връзки е идеологическата организация, то Трилатералната комисия е изпълнителя на задачите. Те отдавна са пуснали корени в България и управляват нашия живот и икономика. Симеон Сакс Кобурготски, Филип Димитров и Надежда Михайлова служат вярно на Съвета, а бившия президент и сегашен председател на СДС Петър Стоянов е в изпълнителния комитет на Трилатералната комисия. Именно Петър Стоянов беше човека, който настояваше за преждевременно затваряне на блоковете на атомната централа въпреки многобройните експертизи на световни учени за безопасната експлоатация на 3-ти и 4-ти блок до 2014 година. Истинската причина беше стремежа на големите петролни компании като ЕКСОЛ, МОБИЛ, АРКО, ТЕКСИКО, ШЕЛ и СТАНДАРТ ОЙЛ да запазят своята хегемония в енергийния сектор, а те са собственост на ръководителите на Трилатералната комисия. Именно този алчен за власт антибългарин беше и човека, който изпрати извън България светинята на всички българи- Паисиевата история.
Петър Стоянов По правило всички корпорации на елита са регистрирани в офшорни зони, като филиалите им в отделните страни с елементарни счетоводни операции трансформират печалбите си в "заеми по кредити" от офшорната корпорация, с франчезни договори за предоставени от корпорацията- майка ноу-хау или търговска марка. По този начин те унищожават и родните фирми, които са длъжни да си плащат данъците и не успяват да се конкурират с тях по този нечестен начин. Дори трудовите договори с работниците и служителите в тези филиали се подписват от името на офшорната фирма с цел избягване на данък общ доход. А това са почти всички приватизирани предприятия в България. Сред тях са големите банки и застрахователни дружества, бензиностанциите ШЕЛ, ВР, McDonalds, KFC, Pizza Hut, Nestle, Jacobs Suchard, Coca Cola, Burger Kind, вносителите на автомобили, големите търговски вериги, хотелските вериги по черноморието, телекомуникационните компании и др.
Същото е и в останалите страни. В САЩ Чейз Манхатън Банк на Рокфелер плаща 0% данък печалба при 70% данък за обикновения американец. А с влизането ни в ЕС ще нахлуят още корпорации на елита, които ще унищожат напълно малкото останали родни фирми,голяма част от които и днес работят в черната икономика поради нелоялната конкуренция.
Членството ни в НАТО също беше пагубно за страната. Иван Костов и Соломон Паси обещаваха едва ли не реки от мед и масло след това членство. За подкрепата ни за бомбардировките в бивша Югославия те казваха, че наши фирми ще участват във възстановяването й след войната и от това България ще спечели милиони. Какъв цинизъм ! Само с разрушаването на мостовете над река Дунав се ликвидира международният ни автомобилен транспорт, който беше един от най-големите в Европа.
Хенри Кисинджър Проповедницитена глобализма са не само безкрупулни и жестоки хора, а и безгранично цинични. В политическото си есе "Дипломацията на Клинтън и новата ера" един от създателите на Билдерберги и инициатор на войната в Косово Хенри Кисинджър пише: "Седмицинаред по време и след Косовската кризаЛондон и Вашингтон тръбяха, че тяхнатахуманитарна външна политика е прогресивнаалтернатива на традиционната, основана наравновесието дипломация. Животът обаче сеоказа много по-сложен. Балканското смешение на народи е много по-объркано от "прогресивните" заклинания. Сръбското етническо прочистване бе заменено с албанско. Вместо джамии се палят църкви пред очите на силите на НАТО. Намесата в Косово не разреши и политическия проблем, който я предизвика. Натовската окупация на Косово се основава на резолюция на ООН, в която Косово ясно е назовано автономна част от Югославия (раздел 5), като се препотвърждават териториалната цялост и суверенитетът на цяла Югославия (раздел 8). Споменат е и точният брой служители на сръбската администрация. За да се подчертае ангажиментът на ООН към запазването на многоетничността, Армията за освобождение на Косово трябваше да бъде разоръжена от НАТО.
Нито едно от тези изисквания не е изпълнено,няма и вероятност да се изпълни.
АОК не е истински разоръжена; въдворява се точно обратното на многоетническа общност; югославският суверенитет може да бъде упражнен единствено с цената на евентуална кървава намеса от сръбска страна. В името на прокламираната хуманитарна външна политика НАТО се въвлече в положение,когато го клеймят както заради дълготрайното окупиране на Косово, така и заради опитите чрез ООН да се разреши появата на независимо Косово което Русия вероятно няма да допусне.
Но нали тъкмо независимостта на Косово страните членки на НАТО се стремяха да избягнат. Те отстъпиха в случая от принципа на самоуправлението, защото добре знаят, че независимостта на Косово би породила искания за подобен статут и у албанците в съседната на Косово Македония. Етиен ДавинонРазпаданетона Македония пък може да разпали нова балканска война и да доведе до създаването на нов протекторат на НАТО, като продължаването на процеса или ще превърне НАТО в наследник на някогашните империи, Турската и Австро-Унгарската, или Балканите ще продължат да са в състояние на перманентна криза.
В същото време в България бяха хвърлени милиони левове в унищожението на ракетите ни и другата военна техника и в момента въпреки редуцирането на армията ни досанитарния минимум, тя не разполага със средства дори за най-обикновено учение. А инвестициите, които очаквахме след това членство се ограничиха до закупуването на националния ни авиопревозвач от Зееви груп, един долар- даден за Кремиковци, продажбата на магистрала Тракия с подчертано криминален характер и водоснабдяването на София, благодарение на което водата вече не става за пиене, а нашето здраве, както и живота на софиянци попадна в ръцете на чужда фирма.
Населението на Европа и САЩ е обречено от световните господари. Тези народи са високоинтелигентни и затова- трудно управляеми. Опитите за тяхното прочистване бяха както двете световни войни, така и изкуствено създаваните епидемии от болести. Птичия грип беше овладян в Азия, но в Европа- едва ли. Нищо чудно щамът H5N1 да мутира в човешкищам и "загриженоста" от развитието на този вариант само показва какво ни очакваза в бъдеще. Пандемията от "испански грип" през 1918 г. отне живота на 40-50 милиона души, на "азиатския грип" през 1957г- на 2 милиона,а на "хонгконгския грип" през 1968г- на 1милион. Световната здравна организация, провеждаща от години на практика малтусовата теория дори посочва броя на жертвите при предстоящата пандемия- от 2 до 7.4 милиона души със срок на действие- 3-4 месеца. Според СЗО избухването на такава пандемия е почти "неизбежно."
Всевиждащото око на илюминатиДори официалните медии започнаха да разпространяват мнението на австралийски "учени" , че при предстоящата пандемия броят на човешките жертви ще стигне 142.2 милиона души.
Войните в бивша Югославия също бяха груба провокация срещу европейските народи. Вследствие хвърлените милиони тонове бомби с обеднен уран, броя на онкоболните в района, включително и в България нарастна над 3 пъти, като в нас техния брой официално е над 200 000 и постоянно расте. Това действително е епидемия, като "лечението" на един онкоболен струва десетки хиляди левове. "Лекарствата",които се използват при химиотерапията военните специалисти наричат съкратено БОВ(бойни отровни вещества).
Всички знаят, че Рокфелер е една от най-богатите фамилии в света. Едно от направленията, с които се занимава тази фамилия е здравеопазването. Цялата съвременн амедицина е в техни ръце. Фамилията инвестира милиони в "развитието" на медицинската наука. Написването на учебниците, по които се обучават лекарите по света е финансирано от тях, като методите и средствата на лечение целят единствено обогатяване на фамилията. Фармацевтичните гиганти Хофман ла Рош и Пфайзер, бълващи "лекарства" според тази медицинска наука са също тяхна собственост. Защо при всяко по-сериозно заболяване ни ликуват с антибиотици, а не с пробиотици. Самото име анти-биотик (против живота) достатъчно красноречиво показва с какво ни лекуват. Цинизма на авторите на тази псевдонаука е стигнал до там, че са кръстили тези "лекарства" с истинските им имена.
Пет български медицински сестри вече осем години лежат невинни в затвора Джудейда. И те, и либийските деца са жертва на световния заговор. Веднага след избухване на епидемията, Либия забранява вноса на ваксини и започва задължителни проверки на всички вносни медикаменти. И ако прочетете раздела за спин в настоящия сайт и как се разпространява той в Африка, ще разберете истината. И тя се знае от всички, но никой не смее да я оповести, защото тя ще срине доверието в здравеопазването, което е най-доходния бизнес, а и икономическите интереси не позволяват тя да излезе наяве.
Със същата цинична показност тези хора поставиха и всевиждащото око на Илюминати на еднодоларовата банкнота. Съвременната медицинска наука е пълна смесица от истини,полуистини и абсолютни лъжи и за обикновения човек е много трудно да отсее зърното от плявата. Тази псевдонаука отдавна е загърбила принципите на Хипократ и се е превърнала в най-доходоносния бизнес.А цирка, който се разиграва с недостига на "лекарства" за онкоболни у нас също не е случаен. Той се разиграва с единствената цел да демонстрира грубата сила на Рокфелер и да покаже нашата беззащитност.
Кой държи Федералният резервПрез годините редица учени и лекари са откривали начини за лечение на това заболяване. Всички техни открития обаче са унищожавани,защото печалбите ще престанат. Само в САЩ онкоболните са няколко милиона души, като "лечението" на всеки от тях струва 300 000 долара годишно. Отделно правителството отделя ежегодно над 2 милиарда долара за откриването на лекарство срещу рака. Всички тези пари отиват директно в ръцете на Рокфелер. При това положение кога мислите, че той ще оповестено откритието на такова лекарство? Отговора е- никога !
Същото е положението и с енергетиката. Търсенето на алтернативни източници на енергия е в ръцете на петролните магнати от Трилатералната комисия. И ако някой извън тях открие такъв източник на енергия, то изобретението се изкупува моментално от тях за да не види никога бял свят. Ние се къпем в океан от безплатна и достъпна енергия и вместо да използваме постиженията в тази област ние хищнически експлоатираме природата и унищожаваме Земята.
Съставът на кабинетите и на тримата последни американски президенти показва тежката ръка на Рокфелер и тези, които управляват света- Билдерберги, Съвет за чуждестранни връзки и Трилатерална комисия. Общата цел на трите организации на елита е да образуват едно управление под знака на ООН, а самите те да действат като скрити управители на световното население.
Теорията на Хегел, която е източник както на философските идеи на Карл Маркс, така и на Хитлер е идеология и на господстващата върхушка. ТЕЗА + АНТИТЕЗА = СИНТЕЗА Съгласно тази теория, съществуващата сила, означена като "теза", поражда противосила "антитеза"; конфликтът, който произтича от характера на двете сили, създава "синтеза". Процесът е непрекъснат: теза- антитеза, в резултат- синтеза. Търсената от господстващата върхушка синтеза е така нареченият Нов ред на света.
Кралица БеатриксИзточникът на тази синтеза са контролираните конфликти- чрез тях Новият ред може да се установи. Оттук произтича задачата да се създават конфликтите. А това означава да се подхранват два противоположни компонента. На наличието на такива изкуствено създавани противоположни компонента бяха както войните в бивша Югославия, така и съсипването на България от разделянето на обществото на сини и червени, на българи и турци, на комунисти и антикомунисти. България загуби своята индентичност и самостоятелност.
Всички последни правителства изпълняват програми, писани в чужди кабинети, имащи една единствена цел- икономическо и политическо заробване.
След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят "Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм". Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти. Програмата е известна като "Планът Ран-Ът".
Ричард РанТова е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България.
В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за "цената на прехода". Ето какво представлява тя:
B."Труд" от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският мирен преход към гробищата:
"Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса... Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести… Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака."
Най-ужасната част от тази секретна част на програмата, е че населението на България през годините на прехода е предвидено да намалее на 5 милиона души!?!
В България глобалистите с особено настървение се опитаха да унищожат православната църква. Атаките срещу нея през последните 15 години бяха много по-масирани и ожесточени, отколкото през цялото тоталитарно атеистично комунистическо управление. Единствената институция, съумяла да съхрани българския дух, вяра и национална идентификация през вековете беше разцепена и разединена, а православната вяра атакувана с масирано нахлуване на многобройни секти и религии. Наложи се папата да посети България за да се спре нейното унищожение.
Целта на глобализма е откъсването ни от род, народ и родина и превръщането ни в аморфна маса, унищожение на националните ни ценности и идеали и замяната на българската ни определеност с гръмкото название гражданин на света. Глобализма е съвременното наименование на пролетарския интернационализъм, създадено от масона Карл Маркс.
Принц Бернард За глобализма привързаноста на децата към своите родители и близки е недопустимо и единствено подчинението им на ръководителите на всеобщото благо е от значение. Няма по-унищожителна теория за човешкия род от глобализма.
Глобалистите се опитаха дори да заменят кирилицата с латиница в страната, която я създаде и разпространи чак до далечна Монголия.
В Софийския университет дисциплината "Научен комунизъм" към Философския факултет беше заменена с "Глобалистика". На студентите ни се втълпява формулировката, че за глобализация се приема определението на Jim O'Neill and Roopa Purushothaman от Голдман Сакс: "глобализациятасе дефинира като отваряне на границите за идеи, инвестиции и капиталови потоци и движение на хора и производствени процеси по целия свят." (Jim O'Neill and Roopa Purushothaman, TheChallenge of the Century: Getting Globalization Right, Goldman Sachs GlobalReport 89, 24th January 2003). И нито дума, че тази прекрасна идея е обсебена от шепа хора и се използва единствено за осъществяване на техните болни лични амбиции да управляват света. С бурното развитие на телекомуникациите и премахване на противопоставянето между Изтока и Запада светът се глобализира с всеки изминал ден и се превръща в глобално село. И всички ние желаем да живеем в такъв свят- свят без граници в която и де е сфера. Но процесите, които текът в момента под името глобализация са от съвсем друго естество.
Когато през 1992г. някои честваха 500-годишнината от откритието на Новия свят от Христофор Колумб, в цяла Америка, Мексико, Чикаго, Ню Йорк, Денвър и в много други градове неговите паметници бяха заляти с яйца и бои в знак на протест от унищожението на 17 милиона индианци и масовите изнасилвания, в които той е взел дейно участие. В Колумбус,щата Охайо демонстранти построили съоръжение на парахода Санта Мария, от което непрекъснато пеели "Колумб беше един убиец". А папата не пожела да вземе участие в тези тържества. Алчния за пари и слава генуазки евреин Христофор Колумбус не само се отказа от името си и своята родина, но дори участва на страната на Португалия при войната, която тя води срещу Генуа. С особена дързост и нахалство той се договаря с испанския крал и кралица за титли и богатства, които да получи при присъединяването на новите земи към испанския двор. Този човек ние наричаме откривател. Откривател на какво- на земи, населявани хилядолетия от древните цивилизации на маите и инките, които той унищожи.
Лого на ООНВсекидневно прогресивното човечество води отчаяна борба за своето съществуване с тази клика. Опасността идва от тайнствените мистични учения и символи, които използва и до днес за да наложи своето господство. Ако разгледате дори и флага на ООН ще Ви направи странното разположение на континентите, изобразени на нея. Света е разделен на 33 секции, а центъра на света е пресечната точка на 33-тия паралел с 33-тия меридиан,което съответства на 33-тата степен на масоните. А те се пресичат в Средиземно море, недалеч от Израел. Бога, на който се кланят е Прометей, пампозна статуя на когото е поставена пред Рокфелер център в Манхатън, а самата дума илюминати означава просвещение.
С особено упорство тези хора поставиха тайнствените знаци на масоните в логото на всички отдели на ООН- ЮНЕСКО, УНИЦЕФ, СЗО, Световната банка, МВФ, както и в логото на McDonalds, AOL, Nokia, Alfa Romeo, Chevron, Exxon, Vodafone, Chrysler, BT,Texaco, та дори и в логото на windows-а на Вашия компютър. За илюминати числата 3,7,9,11,13,33 и 39 са много важни. Всяко свое действие те го свързват по някакъв начин с тях. Дори и датата 11.9.2001.
Докато в Организацията на обединените нации са загрижени от разходите, които правят за превода на своите документи на официалните четири езика и настояват да остане само английския, всяка Коледа папа Йоан-Павел Втори въпреки влошеното си здраве в продължение на часове сам поздравяваше християните на над 100 езика. Защо? Защото желаеше да подчертае, че всеки човек има право на национално определяне,на свой език и култура. Въпреки каноните той не се отрече от гражданското си име Карол Войтила и едно от първите му посещения след избора му за папа беше в родната Полша. Той най-добре осъзнаваше, че разрушаването на националните традиции на всеки един от нас и откъсването му от родната среда го превръща в дърво без корен. А дървото без корен винаги загива.
Лого на фримасонитеПо времето на комунистическото управление един наш бивш десидент многократно е преследван, вкарван в затвори и лагери и пребиван в милицията. Когато накрая е принуден да емигрира в Австрия, без никакви документи той попада в ръцете на австрийската полиция. Разбирайки обаче кой е той, австрийските власти му предлагат политическо убежище и гражданство. "Аз съм българин- отговаря той- и не желая чуждо гражданство". "Но в България Вие сте преследван от властите и пребиван многократно в затворите". "Имате погрешна информация- казва десидента- в България не бият". Кого се опита да защити той тогава? Своите мъчители и тирани ли? Или комунистическия строй? Не, той защити името на своята родина.
В момента при наличието на демокрация, на многопартийност и пълна свобода на словото и печата, съществуват глобалистични правозащитни организации, които пренебрегвайки независимия български съд използват различни международни организации само за да хулят и злепоставят българските институции и своята държава.
Глобализацията доведе много беди на България-почти 2 милиона емигранти, унищожение на националните ни активи, на здравеопазването и образованието. Ежедневно националните медии подлагат народа ни на зомбиране и го превръщат в послушно стадо. Нацията ни се стопява с всеки изминал ден, а земята ни преминава в чужди ръце.
Хотел РицОпит за обезличаването ни бе и желанието на някои глобалисти да омаловажат ролята на Ботев, Левски и другите национални герои в нашата история, като дори беше направен опит и Вазовото "Аз съм българче" да се премахне от букварите. И след като не успяха пробваха по-отдалеч- "Епопея назабравените" да стане забравена, а забравените герои от нея наистина да бъдат забравени. Книгоиздаването (включително учебниците) беше обложено с ДДС в размер на 20% при 0% в много други държави. А за хазарта ДДС няма.
Глобализацията не представлява свободно движение на хора и капитали, не е интернет и телекомуникации. Няма нормален човек, който да е против тези завоевания на човечеството.Истинската й същност е всеобщото поробване на народите от шепа хора!
България ще влезе в ЕС не защото ние желаем това, а защото на световния елит това енеобходимо. И докато ние си правим някакви дребни сметки какви суми ще получим от това членство, то от няколко години елита работи усилено по създаването на световно правителство и конституция. Светът става все по-малък и по-несигурен с всеки настъпващ ден. Германският марксист Карл Кауцки най-добре показва картината на бъдещето: "Световният капитализъм ще превъзмогне своите националистически съревнования и ще създаде един нов ред- на ултраимпериализъм." Всеки човек ще получи номер, който ще отразява националността, района и самоличността му. Номерът ще бъде невидимо татуиран на ръката или челото. Със специални устройства може да се контролира физическото движение на всеки човек в света, по същия начин, както се следят движенията на затворниците. И тази усъвършенствана технология в ръцете на евентуален диктатор превръща целия свят в затвор. Световен затвор. В момента тя усилено се внедрява спрямо хора, обявени за терористи. И е само въпрос на време да бъде приета от ООН като необходима мярка за борба срещу тероризма и средство "гарантиращо нашата сигурност".
Знамето на ГДР Според ДейвидАйк съществуват два вида диктатура- открита (фашизъм и комунизъм) и скрита, маскирана като свобода и демокрация. И понеже хората не въстават срещу това, че са свободни, когато мислят, че са свободни, тази форма е много по-опасна, защото тя манипулира съзнанието на милиони хора по света и ги превръща в послушни роби.
Начина, по който илюминати утвърждават властта си е по схемата проблем- реакция- решение. Т.е. за да наложат свое решение те първо създават проблема. Обществото реагира на него и те предлагат желаното от тях решение.
В България глобалистите от години са завзели всички лостове за управление на държавата. С глобалната програма на ООН ПРООН са подчинени управленията на 166 държави. Главните проводници на програмата в България са Български форум на бизнес лидерите,Българска международна стопанска асоциация(БИБА) и Националното сдружение на общините.Ако разгледате обаче кои са членовете примерно на Българския форум на бизнеслидерите няма да откриете нито една българска фирма (на първите две дори сайтовете им нямат български превод) . Но се набива на очи странното съвпадение на едни и същи фирми, които участват във всички тези сдружения и които чрез своите представителства в отделните страни контролират света ( GlaxoSmithKline,ШЕЛ, Бритиш петролиум, МакДоналдс, Ксерокс, Roche, Моторола, ПроКредит банк и др. Почетни членове- Петър Стоянов и Симеон Сакс-Кобургонски).Същото е положението и с разните форуми- Световен икономически форум , Финансовия форум, Български икономически форум , Югоизточен европейски икономически форум, Международен бизнес форум на лидерите,Център за икономическо развитие, Кръглата маса и др.Масоните
А ако разгледате кои са носителите на наградата мисис/мистър икономика през периода на прехода картинката ще стане ясна.За 2006г. приза взе министър Румен Овчаров от името на Министерския съвет.
Други организации, включени в световното господство са различните масонски ложи. От 10 години масонствотосе лигитимира в България и в момента има 18 масонски ложи. Пълен списък на масоните в България може да видите на този форум.А на снимката вляво наред с останалите масони се вижда и бившия управител на БНБ проф.Тодор Вълчев. Човекът, който изнесе нелегално над 1 млрд. долара и предизвика източването на валутния ни резерв. Човекът, който създаде хиперинфлацията от 1996г. и банкрутирането на банковата ни система.

http://vhod.awardspace.com/
Когато човек върви без път...
 
             ...най-често стига до гарата

  Нека бъдем грамотни! Да се научим да пишем правилно поне на родния си език!